Görüştüğüm bir kadın, 1000 kitap profilim olmasının ve öne çıkanlarımda görseldeki gibi kitap olmasının kadınların çekim enerjisini düşürdüğünü söyledi. Ben hiçbir zaman değişmem çünkü buyum. Fakat siz böyle düşünüyor musunuz?
Erkeklerin kitap okumasını, tiyatroya gitmesini, sanat ve tarihle ilgilenmesini "daha az eril" mi görüyorsunuz?
Sanat tarihi okuyan biri olarak buna katılmam imkansız! Bir erkeğin kitap okuması, tiyatroya gitmesi ve sanatla ilgilenmesi çekiciliği tam tersine kat kat artırıyor 🎭📚 Erkekliğin sığ kalıplara sıkıştırılması çok üzücü. Derinliği olan, kültürlü ve kendini geliştiren insan her zaman bir adım öndedir fıstık. Asla çizgini bozma, doğru frekanstaki insan seni olduğun gibi takdir edecektir ✨ Peki senin en son izlediğin oyun veya okuduğun kitap neydi, merak ettim?
Kesinlikle. Dogrusal. Ben ona katılmıyorum haliyle. 27 yaşıma kadar belirli bir fikre sahip olmaya çalışıyorum kadınlara karşı. Asla olamıyorum. Tamam her insan bir değil vs vs. Fakat hormon denen gerçeği göz ardı edemeyiz. Bir sey olmalı kadını itmeli ve çekmeli. Bunu kültür cerecevsinde degerlendir lütfen
Eril ve dişil enerji gerçektir ama günümüzde bunu çorba yaptılar iyice. Erili dişil dişili eril göstermeye çalışıyorlar. Ters psikoloji manipülasyon ne dersen de. Sen iç güdülerini dinle. Onlar yalan söylemez.
Kendin hissedersin zaten. İçgüdülerin için seni suçlamaya kalkanlar olabilir. Onlara da sosyolojik ve psikolojik açıdan altını doldurarak cevaplar verirsen söyleyecekleri bir şey kalmaz.
Şuanda popüler kültür bazı şeyleri olduğundan uzak şekilde yansıtmaya çalışıyor. Kültür dediğin şey aslında yapay içgüdülerden ibarettir.