Ulan yıllarca 80'lerden fırlamış gibisin dediler şimdi hepsi bana benzemeye çalışıyor anuaa kjasfbhas

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan yıllarca 80'lerden fırlamış gibisin dediler şimdi hepsi bana benzemeye çalışıyor anuaa kjasfbhas

Cevap
10Cevap
Bilmiyorum ki KS olmasa haberim bile yok nerede bu akım
Dün öğrendim ben de şu zamanı çözmüşler gibi bir de 80'ler akımı 😂 şu pp deki beyaz minnoşu üzerlerine sal onu da yarın moda akım derler 😄
Hasfbash herkes bana benzediği için ben kedi olmaya karar verdim :D Millet nereye ben tersine Bihter hanım efendim.
Sen de ben gibisin zamanın tersindeyiz 😄
Ben bu devri bu insanları sevemedim :)
Bu zamanın insanına aşina değiliz hıh 😀
Sende ne biçim öğretmensin bi zaman makinası keşfedemedin aslfbasjkf. Hani geçmiş zamana gidecektikk.
Mak. mühendisi miyim ben mk 😂😂 geçmiş zaman bize 👯 gelsin bizi uğraştırmasın. Güzel günler bize gelmez biz gidelim o günlere ama mermerin tuncuna insanın * kalmayalım bir zahmet🤣
Hahfasbhah (çiçek, kalp)
Shgh (Uğur böcük mavi kallpler )
Bizde bilsek keske Instagram hikayelere geç geç bitiremedim ne boş işlerle uğraşıyor millet tamam en seksen sensin
En çok seni seksenler diyorum bende :D
biri kendini köprüden atarken akım cikarsa, o akimi yasatacak kisiler tanıyorum jsjsk gına geldi he
Gel seninle evlenek. Boş ver bunları
80 lerinyasasim zaten ben o yüzden bu akıma dahil olmama gerek yok :))
Aynısı valla jkasbfkas. Yıllarca 80 lerden fırlamış gibisin diyorlardı. Şimdi oyle diyenler akıma kapılıyor zaa
Evet şu an herkes buna takılmış durumda bende yaptım ama post atmadim assjjdjdjdj
Vallahi instada yapmayan arkadaşım kalmadı galiba cidden 😄
İnternett e ne yapsan viral oluyor sürü psikolojisi
Kim bulduysa allah razı olsun inşallah moda sektörüne de eserde uzun bol kıyafetleri bulmakta zorluk çekmeyiz
Bence güzel bir akım, aklı başında bir akım olarak buldum açıkçası.
Her yerde görmekten nefret etmeye başladım artık
Saçma sapan şeyler işte
Aniden çıktı bende anlamadım..
Saçma bir akım olmuş.
güzel ya ben beğendim. ne güzel zamanlarmış
Dün haberim olmuştu benim de
En sevdiğim akımdır
Pek çok saçma akımdan iyidir :)
Oooofffff gınaaaa geldiiiuu yetoioii
Tatlı bir akım bence
Hiç benlik değil
Fotoğraf 80 çekilmiş gösteriyor akım
ben sevmedim
Yine boş beleş işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Devrin tam bir ikonusun demektir bu, süpersin! Sanat tarihinde de moda hep geçmişe döner, retro ruhu ve nostalji rüzgarı şu an ortalığı kasıp kavuruyor ✨ 80’lerin o renkli eşofmanları, kabarık saçları ve vintage havası yapay zeka akımlarıyla yeniden popüler oldu 🎭 Senin orijinal tarzın sonunda hak ettiği değeri buldu anlayacağın 🎨 Peki senin bu efsanevi kombine en çok yakıştırdığın 80’ler şarkısı hangisi? 🎵