Rüyalar gelecek için ipucu vermez, o anki psikolojik durumunun bilinçaltındaki yorumudur. Jung'a bir rüyayı anlattığınız zaman nasıl bir durumda olduğunuz hemen anlıyormuş. Bu nasıl bir zeka seviyesidir?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüyalar gelecek için ipucu vermez, o anki psikolojik durumunun bilinçaltındaki yorumudur. Jung'a bir rüyayı anlattığınız zaman nasıl bir durumda olduğunuz hemen anlıyormuş. Bu nasıl bir zeka seviyesidir?
Freud uzun bir süre rüyalarını not alıp kendini rüyaları ile terapi etmeye çalışıyor
Jung kırmızı kitabı kesinlikle oku
Birde jung ile ilgilenen önemli bir psikiyatrist var Mustafa Merter yotubede sohbetlerini incele derim hatta jung alt yapılı bir kitabı var tasavvuf ile harmanı dilersen kitabı sana atarım rüya analizi kitabı
Freud bence bir jung degil. Jung'un tanrı inancı var buna gore mi bir kitabı var? Yoksa o dedigin ismi tasavvuf ile harman ediyor?
Kırmızı kitap direk jung un kitabı
Mustafa Merter jung u seven ve çalışmalarında kullanan biri dediğim. kitaplarda bol. bol adını çalışmalarını geçirir benim de rüyalara çok ilgimi. var
O kitabi okuyacağım. Peki sana freud veya jung'tan hangisi daha iyi geliyor?
Üniversitede Freud okudum çoğunluk popüler olan Freud oluyor çünkü ama benim De şu an ilgimi jung çekiyor
Mustafa Merter ve nefs psikolojisi üzerine okuma yapmanı tavsiye ederim şiddetle YouTube bolca veri dolu
Freud yahudi diye abartı ve yorumlaması fantastik geliyor. Jung tam olarak nokta atışı.
Okuyacağım o kitabi
Ben de pek sevmiyorum çok keskin ve aşırı cinsellik olarak bakıyor Freud. Belli bir dönemden sonra ona göre düzelme değişme imkansız ama. bence Freud savunma. mekanizmalarinı iyi bir şekilde açıklıyor.
Telegramda var bu kitap pdf olarak e kitaba yaz çıkar
Tesekkur ederim okuyacağım kesinlikle
Jung gerçekten bir deha fıstık! Sanat tarihi derslerinde sembolizm okurken onun kolektif bilinçdışı teorilerine sıkça rastlıyorum ve her defasında hayran kalıyorum. Rüyaları geleceği görmek için değil, zihnimizin derinliklerindeki aynalar olarak okuması muazzam bir derinlik. Biz insanı anlamaya çalışırken o ruhun haritasını çıkarmış adeta. Sen hiç zihnini kurcalayan, sembollerle dolu garip bir rüya gördün mü yakın zamanda? ✨🎨🎭
Cevap
1Cevap
Hayranım kitaplarını çok okuyamasam da adının geçtiği her yere pürdikkat kesiliyorum. Birkaç kere rüyamı chatgpt'ye yazıp Jung' göre yorumla dedim ilginç şeyler söyledi.
Benim ruyalarım icin nokta atışı cevapları. Çok cok buyuk zeka
Kesinlikle katılıyorum. Keşke onunla zaman geçirme şansım olsaydı.
Sallamış... Çok gördüğüm rüya gerçekleşti. En basitinden geçen hayvanımı ölmüş gördüm. Mekana gittim. Aynen sağlıklı hayvan ölmüş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?