Diğer Rüya dan anlayan bakabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Rüyamda kuaför makyajımı yapıyor ortada yeşil gelinlik var içi boş Güncellemeler+1 yıl Sonra askeri üniforma giydim Rüya dan anlayan bakabilir mi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fastieedd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Makyaj iyidir yeşil gelinliği bilemedim ama askeri üniforma giymen devletle alakalı beklediğin bi haber olay ya da durumun olacağına çözüleceğine işarettir 0 0 Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Yesil gelinligi giyeydin iyiydi. İci bos olmasi i adet eksikligi olabilir, makyaj baskalarina gosteris yapmayi temsil ediyor olabilor 0 7 Yorumla Sahincanli +1 yıl İbadet eksikligi olacakti Yorumla Sahincanli +1 yıl Askeri forma giymen Guzel olmus nasil bir hayat yasadigini bilmiyorum ama ibadetlere biraz daha sarilman iyi olur senin i in. Yorumla Soran +1 yıl Hastayım kendime geliyim inşallah iyice eksiksiz olarak yapmaya çalışıcam Yorumla Sahincanli +1 yıl Her hangi bir ehli sunnet yolundaysan O yola kabul edildigin anlaminada gelir askeri forma. Yorumla Soran +1 yıl Peki yün görmek nedir Yorumla Sahincanli +1 yıl Yun gormek rahat huzur anlamlarina geliyor, parada olabilir maddi baska seylerde olabilor, belki kismette olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Bana mesaj atabilir misiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakın zamanda sevdiğin birisi tarafından üzülmüşsün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok aslında Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Anlarım. Rüyaların bi anlamı yoktur. 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Yeşil iyi bi şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Makyaj iyidir yeşil gelinliği bilemedim ama askeri üniforma giymen devletle alakalı beklediğin bi haber olay ya da durumun olacağına çözüleceğine işarettir
Yesil gelinligi giyeydin iyiydi. İci bos olmasi i adet eksikligi olabilir, makyaj baskalarina gosteris yapmayi temsil ediyor olabilor
İbadet eksikligi olacakti
Askeri forma giymen Guzel olmus nasil bir hayat yasadigini bilmiyorum ama ibadetlere biraz daha sarilman iyi olur senin i in.
Hastayım kendime geliyim inşallah iyice eksiksiz olarak yapmaya çalışıcam
Her hangi bir ehli sunnet yolundaysan O yola kabul edildigin anlaminada gelir askeri forma.
Peki yün görmek nedir
Yun gormek rahat huzur anlamlarina geliyor, parada olabilir maddi baska seylerde olabilor, belki kismette olabilir.
Bana mesaj atabilir misiniz
Yakın zamanda sevdiğin birisi tarafından üzülmüşsün
Yok aslında
Anlarım. Rüyaların bi anlamı yoktur.
Düğün günü seni terk edecek
Heee içi boşsa çöp rüya.
Herkese yeşil ışık yakma demiş olabilir
Yeşil iyi bi şey
Ulaş knk
Özelden yazıyım
muradına ercen