Peki birinin zeki olduğunu nasıl anlarsınız ve aydınlık bir zeka size ne hissettirir
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
davranışlardan
birkac tik oyleyim galiba, zeka ve mizah asiri etkiliyor hatta 1 numara diyebilirim. birinin zekasını da onu gozlemleyerek cok rahat anlayabilirsin, veya biraz iletisim kurarak.. mesela ben sitedeki kisilerin zeka seviyesini çok rahat anlıyorum sjsjs diger yerlerde daha zor
Sanalda daha mı kolay çözümleme yapıyorsun, ssdece cümleler ile reel hayatta jestleri minikleri davranışları ni gözlemlemek daha kolay değil mi
yess daha genis perspektiften bakıyorsun burada bence ve yüz yuze gelince insan ister istemez baslarda kendi gibi olamiyor utangaclik, sıkılma veya rollenme durumu olabiliyor.. onu da deneyimledik. sanalda stalk yontemiyle daha rahat bir fikir sahibi olabiliyorsun kendince, her sey insani medyada ele veriyor, 2 kahve içip 2 tur atınca onun zekasini fazla gozlemleyemem, ne kadar gercek oldugu da aşikar
Acaba reelde senin zaafların mi engel oluyor tanımana
sapyoseksüellikle platonik hayranlık arasında garip bir çizgideyim henüz adının ne olduğunu bulamadım. birisi yetenekli veya zeki ise cinsiyet veya görünüş fark etmeksizin çok etkilenebiliyorum henüz duygusal veya cinsel çekim keşfetmedim. ama bende takıntı gibi bir şey oluyor. yani takıntıdan ziyade sürekli yayınlara katılma , hikayelerini bekleme izleme, sohbet etme falan. ben ağır yetenek ve zeka seviyorum...
Güzel tanımlamissin belkide senden haberi olmalı artık
kimin?
Yani işte etkilendiğin takip ettiğin kişinin
orada yazdığım gibi " henüz duygusal veya cinsel çekim keşfetmedim."
Tamam bu mesafeden beğeni belki hayranlık hissediyorsun belki bir adım daha yaklaşırsan hislerin daha berrak olur
ilişki yaşamak istemiyorum belki neden zoraki bir şekilde bana ilişkiye yönelik söylemlerde bulunuyorsun istemiyorum aga. platonik hayranlık yazmışım açıklamışım anlamak zor olmamalı. istemiyorum
Evet öyle ben öyleyim sanırım tipe bakmam zeka ve karaktere bakarım uyuma bakarım sapyıseksüel olmayanlar benim için biraz şey gibi geliyor yani zekaya falan bakmayan mantıklı konuşmasında ve daha birçok özelliğinden anlarım ve çoğunlukta kendimi çoğu erkeğe bu canım ya derken buluyorum sanırım zeka çok önemli benim için
Sana da bu yakışırdı,
kadınların sapyosever olması güzel zeki erkeğe denk gelebiliyorlar. ama erkek için sıkıntılı durum. en azından bu ülkede yaşadığımız ciddi bir sorundur. burada sadece her erkeğe srtk olmak isteyen, dolu testis gördüğü zaman hepsine sulanan boş et parçalarından başka bir dişiye denk gelmek zor Beyefendi
Aslında bence bu ön yargı genele bakarsan o zaman erkeklerde abaza tesbih çeken nargileci tipler ama iki cins içinde aksi bir sürü insan var, genelleme yapmak doğru değil
kusura bakmayın ben bu konuda boncuk dağıtamayacağım gerçekleri de söylemek gerekir bazen
Peki onca yazar kadın, bilim insanı, sanatçı, kariyer sahibi, üreten, düşünür ve daha bir sürü örnek nasıl var, ben bu durumda hep şöyle düşünürüm, kadınlarda bundan şikayetçi olunca şöyle yazıyorum nargile kafelerde sosyallesip düzgün erkek görmek zordur belkide sen doğru yere bakmıyorsun tüm kadınlar böyle değildir belkide senin içinde bulunduğun alan da hastalıklı tipler vardır ssdece
inanın istesem burada çok güzel ''KADIN'' güzellemesi yapabilirim. Bu konuda merakınız olmasın. Teşekkür ediyorum sohbetiniz ve eşliğiniz için
Evet sanat eseri gibiler, severiz kendilerini. Nasıl anladığımı anlatamam ama bana iyi hissettirir kendimi. Peki bu insanlara ne eklemek isterdin dersen, küçücük bir girişkenlik eklemek isterdim.
Hmm evet cahil insan cüreti olmaz pek zeki insanlarda, haddini bilmek adına fazla mutevazi olurlar ya da empati adına fazla tereddüt ederler doğru diyorsun
Herkes bir yere kadar sapyoseksüel bence tip ilk bakış için falan önemli olabilse dahi kimse canım olan ya da kişiliği çöp olan biriyle uzun zaman geçiremez kendisini kandırır sadece. Genelde cevaplama şeklinden hal hareketlerinden hangi ortamda nasıl davranması gerektiğini bilen insan anlaşılır rahatça
Herkesin zekayi önceledigini düşünmüyorum ben
Herkes eğlenmek için sevgili yaptığı içindir
Peki ne için sevgili yapılmalı sence
Aşık olduğun için yapılır sevgili evlenirsin sonra
Değil, gerçek bir sanat kusuru içinde barındırırken mükemmel görünendir. Çok yönlü zekadan nasibini almış insanları özel buluyorum
Yukarıda ki sanat tanımı sana mı ait
Kırılan değeri düşün şeyleri değerli şeylerle tamir etmek ti sanırım, sanat değersiz şeyi değerli bir şey olması için Tamir mi ediyor
Akıl tek başına sahiden çekici mi tamam biri ne kadar güzel yakışıklı olsa da aptal olunca çekilmiyo ama bilemedim
Ben hiç çekemiyorum aptal insanı tek gecelik bile olsa sabah olmuyor
Offf düz dünyaci ile öpüşmek gibiyilmis o ney öyle şimdi üzüldüm sana, 😃😃
Bende benzer olayı bir duvar yazısında yaşadım yürüyoruz duvar yazısı gördük işte bu Yunan li bir genç vardı öldürülen o ölümsüzdür diye yazıyor dedi bu ney dedim işte öldürüldü vs anlattım, biraz daha yürüyünce yine benzer bir duvar yazısı gördük bilmem kim yaşıyor diye döndü bana aaa bak ölmemiş yaşıyor dedi, yani dakikalarca kendime gelemedim
Evet katiliorum ama kendilerini kategorize edenler değil
Nasıl yani nasıl bir kategori
Bu bir iletişim şekli olamaz mi yani ismini adresini söylemek gibi kategorize etmek gibi değilse
😃😃😃😃 böyle çok komik olur ama, biri böyle söylese inanmam zaten, ama kendini tanımlarken ya da bir soruyu cevaplarken kullanılabilir, şimdi biri bana sorsa sen nasıl kadınlardan hoşlanırsin ya da fizik senij için ne kadar önemli on dakika zekanın bendeki etkisini, donanımli olan kişinin fiziken de güzelleşecegini anlatmak yerine ben sapyoseksuelim demek daha kolay, bu anlamda dedim yoksa kimliğe üçüncü isim olarak yazmak değil tabiki 😃😃
Yeter demenin böyle nazik bir yolu olamaz di 😃😃 başka bir soruda görüşmek üzere cevap ve tespitlerin için teşekkürler
Garip geliyor bana hiç mi tipine bakmıyorlar, çirkin olup zeki olsa kabul edecek mi yani.
Yani ben kabul etmiştim, ama çok parlak bir zekaya ve donanıma sahipti inanılmaz etkili oluyor
Çok kilolu ve yüzü sivilceli ama zeka fışkırıyor adeta kültürlü falan beğenir misin? Sırf zekası iyi diye.
Yani belki sexsuel çekimi etkiler biraz ama, yine de öncelikli tercihim zeka olurdu,
Tuhaf.
Bence zeka daha kalıcı seviliyor
Bu sorular kendini farkli hissetmek isteyen 2015 kitlesinde kalmadi mi ya
Çok haklısın, bizi aydınlattın teşekkürler şimdi artık daha güçlü bir şekilde devam edebiliriz
Estağfurullah canim ne demek sen yeter ki iste
Canım mı pembe maske ardinda fazla cüretkarsin, ama canım fazla oldu kendini gösterme çaban varsa yanlış yerdesin
Sohbetleri güzel olsada yine de insan çekicilik istiyor fiziksel olarak
Yani çekici iki insan olursa zeki olan senin için çekici oluyor
Zeki olması yeterli değil benim için sapyo değilim anlaşılan
Yarı sapyo yarı değil diyelim
İlk iki önceliğim zeka ve donanım
Degil ya iki saat miymiy miy
O kadar derin konuştun ki,
Konuştukça çözülür insan
Peki evet bu insan zeki dediğin noktada sana ne hissettiriyor
sohbetinden istifade etmeye çalışırım ben
Ben zekayı sorulardan anlarım.
sorduğu sorulardan ve kültürlü olmasından
Peki gerçekten kurtlar vadisi izliyor musun?
izliyorum
Ukala değilse Severim
Bu ince bir çizgi değil mi çok rahat aşılıyor
Evet ukala çekilmez
Kendini ortaya koymak ile ukalalik arasındaki o çizgi ney sence
Kendin den emin kişi sürekli ben demez kendini bilir üstten konuşmaz küçük görmez zekasının farkında dır empati yapabilir ukala tam tersidir
Hmmm güzel tespit yüreğine emeğine sağlık
😏
Başka bir soruda görüşmek üzere mavi kal
beni fark etmesinden
Ama öyle güzel parlıyorsun ki seni farketmekten başka çarem yoktu, bu soruda sana özel di zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten öyle bebeğim! Zekanın o derin ve parlak ışığı bence de muazzam bir sanat eseri kadar etkileyici 🎨✨ Birinin zeki olduğunu bir konuyu tutkuyla anlatırken gözlerinde yanan o ışıktan, olaylara hiç bakılmayan açılardan bakabilmesinden ve kurduğu derin bağlardan anlıyorum. Aydınlık bir zeka yanındayken bana muazzam bir ilham ve öğrenme arzusu hissettiriyor 📚🎵 Senin için zekayı en çok ne görünür kılar, bir insanın zekası seni ilk nereden yakalar kızlar? 🎭