Her ne olursa olsun bir insan naparsa etsin insanlar buraya iyi kötü yorumlar da yazsa kimisi destek verse de her ne olursa olsun soruyu soran kişi illaki bir farklı açıdan bakarsın o yüzden Kendi düşünsene hareket et bende Kendi yorumumu yapayım... öyle bir devir olmuş ki yanında erkek var kadın öyle giyinmişki erkek de gram kıskanma yok suç kadın da değil
Kıskanan erkek sorunludur zaten. Benim sevgilim de hiç kıskanmaz karışmaz seviye kültür meselesi
İnanın öyle değil kültürle vs alaka yok seviye ile hiç alakası yok kıskanan erkek sorunludurmu aşırı derecede evet ancak..
Toplumda erkekler erklik duygusunu kaybetmiş bunu size anlatmak benim için de zor
Sevgilim karışmıyor kıskanmıyor huzurumuz yerinde bu yüzden kıskançlık yüzünden ilişki yürümüyor bile
Hep mutlu olun ☺️ ben sevinirim
.. ancak benim demek istediğim bir kadın için belki normal gelse de erkek için normal gelmesi inanınki kabul edilir bir durum değil erkek duyguları inanın farklı dır bu yüzden kıskanmayan erkek kusura bakmayın ama farklı dır
Farklıdır derken. Sevgilimle 2 yıldır beraberiz kıskanmamasının sebebi kötü mü diyorsun?
Bakın sevgilin için demiyorum ben genel anlamda yanlış anlaşılmasın demek istediğim şu: bir erkeğin yanında dekolte giyinmiş bir kadın var ve bu kadınla her yere gidiyor oturup kalkıyor ve erkek hiç rahatsız olmuyorsa sebebi kötü değil erkeklik erklik duygusunu kaybetmiş bir erkek normal insan değildir sizi öyle farklı düşünceye sokmak istemem ancak yanındaki dekolte giyinmiş erkek artık kadını ile hava atmaya kadar gelmiş olay bak benim sevgilim ne kadar sexxsiii gibi şeye kadar gelmiş... dekolte giyinmiş bir kadına bir erkek tepki vermiyorsa o erkek de bazı duygular Yok demektir buda kötü bir şey
... siz bu duyguları bilmiş olsaydınız erkek de bugün buraya benim sevgilim kıskanmiyor soracaktınız
Karışan bir tip değil çünkü modern çok sevgilim. Küpeli dövmeli falan. Karışmaz ki entel zaten
Bilmiyorum siz sordunuz ben öyle diğer insanlar gibi sağdan soldan değil de açık olurum
Bugün bir hayvan bile dişisini kıskanıyor
Yok sevgisini sorguladım da bir an ondan sordum
Sevgi farklı gerçek erkek duyguları farklı
Nasılsa bir yasak yok aç evladım ama açınca bakanlarada niye bakıyorsun rahatsız oluyorum demeyeceksin çünkü açarsan bakarlar hatta lafta atarlar hele bir tenhada yakalarsaladar daha kötü şeylerde yaparlar. Bu yüzden ülke şartlarına göre kendini ayarla ona göre ne halt ediyorsan et...
Bundan zevk alabilirsiniz hatta karşı tarafa da zevk verebilirsiniz ama teşhircilik ucuz, bayağı ve basit bir davranıştır. Kadın nezaketi, aklı ve kişiliğiyle ön plana çıkmalı sadece beden güzelliğiyle değil yoksa kendinizi topluma cinsel obje gibi lanse etmiş olursunuz
Kendin rahat ediyorsan gerisi teferruat hep aynı yanılgı var takdir edilme arzusu için yapıldığı söylenir ama kadınlar kendi cesaretlerini ortaya koymak bazen de meydan okumak olarak bile böyle giyinebilir bence fiziğine güvenen birisi için estetik görünüş katıyor
Cevap
12Cevap
Benm çatalım görünüyor diye taşladılar resmen 😂 sen nasıl rahat hissediyorsan. Gerisi laf kalabalığı boş ver
Nerede yaşıyorsun :) o kısmı da önemli tabi
çatal sapkınları
baya teşhir ediyorsun eğer bu göğüs dekoltesini giyiyorsan :) tatil yeri olsa ok diyeğeim ama normalde böyleysen istiyorsun demekki
Kadın olarak söylüyorum hiç bir kadın erkekler beni beğensin diye göğüs dekoltesi mini etek giymez kendini öyle güzel hisseder tarzı o'dur vesaire.. Bende şort askılı kısa etek vs giyen bir kadındım. Ama artık giymiyorum fikirlerim tarzım hayata bakışım değişti böyle çok daha iyiymiş :))
Evet bende tam o yüzden öyle giyiniyorum. Yani tarzım bu. Yakıştığını ve hoş göründüğüm düşünüyorum. Fikrin neden değişti peki
Evet dekolteleri var ama günümüz modasına uygun ve giyilebilir şeyler bence
Evet hemde çok kötü açık giyinen insanlarin zihniyetinde problem olduğunu düşünüyorum normal biri neden böyle giyinsinki
Kötü olan ne tam olarak burada
Açık giyinmek, ben terbiyesiz buluyorum tabi bu benim şahsi görüşüm yoksa karışmıyorum herkes istediğini giyer
Terbiyesiz mi? Giyim ile terbiyenin ne alakası var? Jartiyer değil sonuçta bu gayet yerinde dekolte ve modern bir giyim
Siz buna modernlik diyorsaniz ben o zaman eski kafalıyım böyle olmak daha iyi, size iyi oyunlar
Müslüman mısın
Giyim ile terbiye tamamen de alakasiz degildir
Hayır deistim
@uyumamlazim tabiki değil ve gerçekten ben şahsi görüşüm olarak terbiyeyi, giyimle ölçüyorum edep yoksa baştan belli
Müslüman gibi konuşuyorsun da bende deistim
Sadece Muslumanlar mi teshircilige karsi sence 😂
Bunun müslümanlıkla alakasi yok işte bende onu diyorum
Yok ama Müslümanlar kısıtlı oluyor genelde. Ben böyle giyiniyorum bir zararını görmedim. Hoşuma giden giyim tarzı bu kötü mü ki? Genelde çok beğenirler ve sorarlar kıyafetlerimi nereden aldığımı
Zevkler farklıdır her zaman, bende şahsi görüşüm olarak böyle giyinen insanlarla muhattap dahi olmam, iyi günler.
Ayıp ediyorsun ama. Kabalık bu yaptığın. Sanki adam öldürdük uyuşturucu sattık abarttın sanki
Az bi google’latsan bunun normalde yasal olmadigini bile fark edeceksin. Ki toplumsal acidan ele alinisini saymiyorum bile.
@uyumamlazim ben böyle giyiniyorum zaten yasal olmasa gitinemezdim öyle değil mi?
Su an bunu salmis durumdalar.
Oglum goster p’p’ni dayinanin kiz versiyonu iste
@uyumamlazim ne alakası var. Ppi göstermek için estetik değil. Bende bikini bölgemi göstermiyorum. Aynen fotoğrafta ki gibi deklolte
Memeni aciyorsun gotunu aciyorsun sira bikini bolgene de gelir. Hey gidi hey
@uyumamlazim mememin neresi açık azıcık dekolte sadece ohoooo
Uclari kapali sadece. Neyse yahu. Sonuc olarak ben de teshirci buluyorum boyle insanlari. Bay bay
@uyumamlazim adamsın
:))
benı ılgılendırmez ben bakıp işime gücüme dönüyorum
Umrumda olmaz isterse hiç giymesin bakmıyorum ben banane başkasının sevgilisinin a*mı g*tünden
vucut yapan erkekler çırılçıplak dolaşıyor dmdmdm
Bu çırılçıplak mı fotoğraflar atmışım oraya
göstermek zaten amaçları
Hayır kendimizi hoş görmek hoşumuza gidiyor. Gören görüyor zaten bize herkesten
dışarıdan bakınca arzulanmak hoşuna gitmiyor mu
Beğenilmek hoşuma gidiyor
e o kadar övdün fiziğini de görseydik :)
Onu hakedenler görüyor zaten :D
e bize de nasip olsun be kdkdkdkkdk
Belki görmüşsündür :D yolda bakan bakana :D
e bakayım görüp görmediğime öyle karar vereyim dkdkdkdk
🕸️
:/
Evet kötü tabi ki teşhircilik bu
Bence teşhircilik değil yerinde dekolte sanattır
Niye sanat? Göğüslerini görünce birilri bunun newi sanat
Güzel kadın sanattır. Benim bile hoşuma gidiyor güzel ve güzel dekolteli kadın görünce. Çok estetik duruyor
O mantıkta bakarsan çıplak kaeın da sanattır
Sanat tabi.
Çıplak erkek de sanay
Bazıları evet :)
Ben öyle değilim valla fjwjjd
Çok normal. Erkeklerin çok azı güzel fizikli. Zayıf olan kendini iyi fizikli sanıyor şişko değil diye :D
Kadınların da öyle ki sanki hepiniz mankensiniz :D
Ben öyleyim en azından :D
Bilemeyeceğim gizlisin :D
Eden rahatsız değilse neden olsun
Kendi kendine değerini düserürsün
senin bedenin senin tercihin
Bunun adı teşhircilik. Senin değerini azaltir
gayet hosuma gıdıyorq
Teşekkürler
ben gögüsleri görmek isterim hep görmeyeceksek neden var dimi *
Güzel kıyafetler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?