yaratıcı cevapları merak ediyorum QDMXMABFM ve umarım bir akşamüstü çiseleyen mutluluk yağmurunda şemsiyesiz kalırsınız!!
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sebebini bilmediğim bir boşluğun içindeyim. Aklımda beni esir alan düşünceler, bir katilin kafasında kurduğu senaryolar gibi. Birçok isteyip hiçbir şeye tahammül edememenin yarattığı boşluğun içerisindeyim. Heyecanlarım askıda, tutkularım yarım, benliğim dünden kalan kırıntıların esiri. Ulus Baker'in gözlüğü kadar pis görünen, düşünceleri kadar derin bir karakterken, ona ilham verdikçe tükenen sigarası gibiyim. Şu sıralar, kendim gibi olan biriyle başladığım kan ve vahşet dolu bir dizinin, hayatıma anlam katan iki saatinin ardındaki yirmi iki saati düşünüyorum. Aklımda en çok dolaşan soru, bir günde yalnızca iki saat geriye kalan yirmi iki saatten nasıl daha değerli olabilir? Kaos'un Kutsal Kitabı'yla devam eden bu maceranın en ince çigsizindeyim. Daha anlamlı olabilmek için, eskiden yaşadığım en ufak boşluğun oluturduğu kayıbı yaşamamak adına, ikinci bölümde daha dikkatli ilerliyorum.
İçimde iki adet ben var. Biri bütün insanlardan nefret edip bilgelik yolunda ilerleyen ben, diğeri akan en ufak kanın tutkusuyla dünyasını kırmızılara boyayan ben. Sahi ben kimim? İyi olmaya çalışan bir kötü mü, kötü olduğunu zanneden bir iyi mi? Hiç bilmiyorum...
Yalnızca okuyor, içiyor, geziyor ve harcıyorum. Parayı mı, zamanı mı hiç ama hiç bilmiyorum.
-KiLL4Me-
"Birçok şey isteyip" anlık yazdığım için eksik yazmışım.
"En ufak boşluğun oluşturduğu" harf eksiği yapmışım.
Bir evin ruhu, karton kutuların soğuk duvarları arasında can çekişiyor şimdi. Geçmişin anılarıyla tıka basa dolu bu odalar, adeta bozguna uğramış bir cepheyi andırıyor; her köşede bir kaos, her eşyada bir vedanın sessiz çığlığı var. Ruhum ise bu mekânsal kıyametin ortasında, tüm fırtınaların dindiği, her şeyin ait olduğu yere kavuştuğu o dingin ve huzurlu limana ulaşacağı günün hasretiyle yanıp tutuşuyor...
Gecenin ruhuyla saz çalan ruhum sazlıklarda cilveleşen huri kızlarına imrenir oldu, hayalleriyle yıldızları eş diye sayarken aklı gerçeklerin bir o kadar uzak ve imkansız olduğunu rüzgarın nefesiyle söyleyen bir hür ses oldu.
İstanbul’un büyüleyici kargaşasında, cebimde öğrenci akbilim ve ruhumda tualden sızan renklerle bir sergiden diğerine koşuşturuyorum bebeğim 🎨✨ İçimdeki gezen ruh, tarihi bir tiyatro salonunun kadife koltuğunda ya da ışıldayan bir sahnede müziğin ritmine kapılmak için sabırsızlanıyor 🎟️🎭 İsteğim ise bu büyüleyici şehirde keşfedilmedik hiçbir sokak, paylaşılmadık hiçbir sanat dolu an kalmaması 🎵 Sen de benim gibi İstanbul’un sanatsal büyüsüne kapılıp sokaklarında kaybolmayı seviyor musun fıstık?
Cevap
4Cevap
Gözlerim kapanır
Perdem rüzgarla aralanır
Ay ışığı gökte parıldasın
Artık uykuya dalasın...
Ölmek istiyorum ve dediğim gibi sebebi de başımın ağrıması. - pessoa
Karanlığın tıngırtısındayım. Tükürük bezlerim isyanda.
Deli gibi uykum var
Gözlerimi tankerler boşaltıyor
Hâl-i pürmelâlim pek müşkül efendim. Gönlümde tarifi müşkil bir boşluk, ruhumda ise sebebi meçhul bir keyifsizlik mevcut. Ne gam diyebiliyorum ne de sürur… Velhasıl bugün ruhum, meşrutiyetini ilan etmiş bir tembellik halinde.
Hücum yeleği ve kompozitle savaşa giderken çavuş bir anda düşman hatları tarafından yoğun asitli suya maruz kalıp düştü ve bozguna uğradı 🥲
Güneş vurur tepeden,
Ter akar her köşeden. :D
Çirkin kadın yoktur az alkol vardır
zor oldu bu 🤔😃
Umarım çiseleyen yapmur altında sevişiriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?