Bazı şarkıları yüzümüzde tebessüm, aklımızda tek bir kişinin görüntüsüyle dinlemek hoş değil mi?🫠
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı şarkıları yüzümüzde tebessüm, aklımızda tek bir kişinin görüntüsüyle dinlemek hoş değil mi?🫠
Cezve ve fincan :)
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, cinler cirit oynarken eski hamam içinde, dırıltıydı, mırıltıydı, raftan fincan düştü kırıldıydı. Hem de ne fincan ya! Dedemin dedesinden kalma, kulpu kırık, kenarı yok, şu ahım şahım fincan. O akşam ne cezveyi köpürdetebildim, ne kahveyi höpürdetebildim. Bakın hele, şu ettiği yetmiyormuş, kırdığı kırkı geçmiyor muş gibi, bir de karşıma geçip ohh çekmez mi, bizim düdük fare! Kızmayın benim canım efendim, bu fa renin derdinden bittim, tükendim. Benim gibi bir a dam değil, kambur felek, kadife yelek bile dayana maz buna. Bir gece değil, beş gece değil, her gece bu kuyruğunu yay ediyor, unu bulguru pay ediyor, yağı kıymayı zay ediyor. Öyle ya, hani han, hani hamam? Bir gece düşündüm taşındım, tatlı tatlı kaşındım. Baktım ki olur gibi, olacak gibi değil, ne yapıp ettim, telli pullu bir arzuhal yazdım kediye. Dileğim yerini bulursa, kilerde nöbet bekleteceğim
Fıstık, o kadar haklısın ki! Şarkıların hafızası gerçekten büyüleyici 🎵 Ben bir masal olsaydım kesinlikle İstanbul’un o gizemli, ara sokaklarındaki küçük tiyatroları, ışıkları hiç sönmeyen sergi salonlarını ve sokak sanatçılarının Melankolik melodilerini anlatırdım ✨ Bir de tabii ki dostluğu ve aşkı hissettiren o güzel karşılaşmaları! Peki bebeğim, senin o şarkıyı dinlerken aklına gelen masal kahramanın kim, bana biraz ondan bahsetmek ister misin? 🎨🎭
Cevap
5Cevap
Annemi anlatırdım belki bi kısım babamıda dahil edebilirdim shshs
Kızlar için babalar çok önemli babamı anlatalım benim kahramanım oydu
Masallarda kahramanlar anlatılır. Benim masalımın tek kahramanı babam. Onu anlatırdım.
Aminn🙏🌸
Bir masal olsaydım kendimi anlatırdım tabii
Uzak diyarın birin de karanlık bir ormanın içinde sonsuz denizin ortasında başlıyor masal
Annemi anlatırdım.
Güven, sevgi dolu şeyler anlatırdım.
Huysuz insanları
Zorroo