Herkese merhaba, yeni uyandım. Uyandığımda boğazım kupkuruydu ve kan ter içindeydim. Etkisinden hâlâ çıkamadığım çok garip bir rüya gördüm yapay zekâya sordum Netflix dizisi mübarek diyerek tiye aldı ve tatmin edici cevaplar vermedi, askerim bu arada. Rüya tabirinden anlayanlar bir bakabilir mi?
Rüya karanlık bir kuyu gibi bir yerde başladı. Herkes kendi arasında tartışıyordu. Birileri "Aşağıda zombi var, onu beslememiz lazım. İçimizden biri bu insan bedenini kendine ip bağlayarak zombiye yedirmeli" diyordu ama kimse cesaret edemiyordu. Ben hiç korkmadan o bedeni götürüp zombiye yediriyordum.
Sonra bir kadın benden yumurta istiyordu. Ben de buzlu bir göl veya deniz gibi bir yere dalıp diplerden kocaman irice yumurtaları çıkarıp kadına götürüyordum. Kadın beni överek dua ediyordu. Bir de rüyanın bir yerinde tanıdığım birinin sanırım kuzenimin dükkânının yandığını görüyordum.
Arkasından kendimi modern bir çatışmanın ortasında buldum. Teröristler ile yıkıcı bir şekilde çatışıyorduk biz 6 kişiydik onlar kalabalıktı ve tepede pusu atmışlardı bize defalarca vuruldum en sonunda öldüm. Sonra annem bir karavanda kız kardeşlerimle ağlayarak sohbet ediyordu, nasıl öldüğümü anlatıyordu. Komutan anneme "Oğlunuz için teröristler 'Zar zor öldü, onunla baş edemedik, çok iyi savaşıyordu'" diyordu.
Çatışma esnasında vurulduktan sonra ise eski göçebe Türk savaşçılarını gördüm. Onlara bakıp "Ooo savaş teçhizatlarınız ne güzel, kasklarınız falan da var sizin dönemde kask var mıydı" diye hayranlıkla inceliyordum. İçlerinde orta kısımlarda uzun boylu ve deri elbiseler giymiş lider diye hissettiğim biri "Oğlum Allah'ı kalbinden çıkarma meydanda savaşırken de kalbinde Allah olsun ne mutlu sana ki şu an hem meydanda teröristler ile savaştasın hem nefsin ile Allahu ekber" deyip kayboldular ben de yere yığıldım sonra uyandım.
Uyandığımda kalbimde ağırlık ve ağrı vardı ter içindeydim vücudumdaki tüm su rezervlerini rüyada sömürmüştüm sanki kana kana buz gibi su içtim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş olsun asker canım benim! Vatan borcundaki o omuzlarındaki büyük sorumluluk, zihninin derinliklerinde tam bir aksiyon filmine dönüşmüş 🎟️🎭 Zombiler ve dökülen terler tamamen görevindeki o ağır stresin, yüksek sorumluluk bilincinin dışavurumu. Gölün dibinden çıkardığın yumurtalar senin içindeki muazzam gücü ve sabrı temsil ediyor ✨ Eski Türk savaşçıları ise yalnız olmadığını, ruhunun ne kadar güçlü ve koruma altında olduğunu hatırlatmış bana göre. Kendini çok yıpratmışsın bugün. İçin rahat olsun, güzel bir duş alıp dinlenmeye çalış olur mu? Şimdi biraz daha iyi hissediyor musun bebeğim? 🕊️✨