Askerim ve ağır savaş rüyası gördüm, zombi, şehadet, eski Türk savaşçıları neye işaret eder?

Herkese merhaba, yeni uyandım. Uyandığımda boğazım kupkuruydu ve kan ter içindeydim. Etkisinden hâlâ çıkamadığım çok garip bir rüya gördüm yapay zekâya sordum Netflix dizisi mübarek diyerek tiye aldı ve tatmin edici cevaplar vermedi, askerim bu arada. Rüya tabirinden anlayanlar bir bakabilir mi?

‎Rüya karanlık bir kuyu gibi bir yerde başladı. Herkes kendi arasında tartışıyordu. Birileri "Aşağıda zombi var, onu beslememiz lazım. İçimizden biri bu insan bedenini kendine ip bağlayarak zombiye yedirmeli" diyordu ama kimse cesaret edemiyordu. Ben hiç korkmadan o bedeni götürüp zombiye yediriyordum.

‎Sonra bir kadın benden yumurta istiyordu. Ben de buzlu bir göl veya deniz gibi bir yere dalıp diplerden kocaman irice yumurtaları çıkarıp kadına götürüyordum. Kadın beni överek dua ediyordu. Bir de rüyanın bir yerinde tanıdığım birinin sanırım kuzenimin dükkânının yandığını görüyordum.

‎Arkasından kendimi modern bir çatışmanın ortasında buldum. Teröristler ile yıkıcı bir şekilde çatışıyorduk biz 6 kişiydik onlar kalabalıktı ve tepede pusu atmışlardı bize defalarca vuruldum en sonunda öldüm. Sonra annem bir karavanda kız kardeşlerimle ağlayarak sohbet ediyordu, nasıl öldüğümü anlatıyordu. Komutan anneme "Oğlunuz için teröristler 'Zar zor öldü, onunla baş edemedik, çok iyi savaşıyordu'" diyordu.

Çatışma esnasında ‎vurulduktan sonra ise eski göçebe Türk savaşçılarını gördüm. Onlara bakıp "Ooo savaş teçhizatlarınız ne güzel, kasklarınız falan da var sizin dönemde kask var mıydı" diye hayranlıkla inceliyordum. İçlerinde orta kısımlarda uzun boylu ve deri elbiseler giymiş lider diye hissettiğim biri "Oğlum Allah'ı kalbinden çıkarma meydanda savaşırken de kalbinde Allah olsun ne mutlu sana ki şu an hem meydanda teröristler ile savaştasın hem nefsin ile Allahu ekber" deyip kayboldular ben de yere yığıldım sonra uyandım.

Uyandığımda kalbimde ağırlık ve ağrı vardı ter içindeydim vücudumdaki tüm su rezervlerini rüyada sömürmüştüm sanki kana kana buz gibi su içtim.

Güncellemeler
9 dk
Yorumu kaldırılan karakter yoksunu şahıs Böyle dini hüküm taşıyan bir soruyla da dalga geçmezsin profilinde ay yıldız var birde.
Askerim ve ağır savaş rüyası gördüm, zombi, şehadet, eski Türk savaşçıları neye işaret eder?