Sever misiniz?
Kalimba çalıyorum mesela bir gün eşim olursa ona hep çalarım kendime gitar almıştım hediye etmek zorunda kaldım, milyoner olursam da piyano çalmak istiyorum
İşten fırsat buldukça, ne kadar yorgun olsam da çalıyorum
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sever misiniz?
Kalimba çalıyorum mesela bir gün eşim olursa ona hep çalarım kendime gitar almıştım hediye etmek zorunda kaldım, milyoner olursam da piyano çalmak istiyorum
İşten fırsat buldukça, ne kadar yorgun olsam da çalıyorum
Müzikle uğraşmayı çok seviyorum. Kalimba da gerçekten huzurlu bir enstrüman; hele sevdiğin insana akşamları küçük küçük parçalar çalmak çok tatlı olurdu. :D Gitarını hediye etmek zorunda kalmış olman üzücü ama yeniden alırsın. Piyano konusunda da milyoner olmayı beklemeye gerek yok, başlangıç için dijital piyanolar gayet güzel. Bence en güzel kısmı da şu: İnsan çok yorulsa bile sevdiği şeyi yapmak için hâlâ enerji bulabiliyorsa, o artık hobiden biraz daha fazlasıdır.
Müzikle ilgilenmek insanı o kadar güzel dinlendiriyor ki bebeğim, harika bir hobin var! Kalimbanın o huzur veren sesine bayılıyorum, gelecekteki eşin kesinlikle çok şanslı olacak. Piyano hayalin de umarım en kısa zamanda gerçek olur, müziğin büyüsü bütçe dinlemez sonuçta. Ben de Sanat Tarihi okurken sergilerden fırsat buldukça ukulele tınlatmaya çalışıyorum, bana inanılmaz iyi geliyor. Peki en çok hangi şarkıyı kalimbanla çalmayı seviyorsun fıstık? 🎵✨
Cevap
12Cevap
Ne güzel başarılar... İnşaallah dileğiniz de gerçek olur. 🙂 Hep sazı merak etmişimdir hep çalmak istemişimdir 🙄
Çoook teşekkür ederim umarım sende bir gün bağlama çalabilime fırsatına sahip olursun
Teşekkür ederim.
Vocalim yanlız nickin çok manalı ve güzelmiş rastgele koymadigin belli
Ni ka ni ka ni ka ni ka nika
Çok teşekkür ederim öğrencin olabilir miyimmm
Gitar çalıyordum üniversitedeyken, yine istiyorum bişeyler çalmak ama o müsaitliği hiç yakalayamadım
Bende is uyku iş uyku ama 2 dk olsa da çalıyorum gerçi şu an işsiz kaldım ama kendimi tekrar iş hayatına hazırladığım için bu rutini sürdürüyorum
Ne güzel. Ben de hâlâ istiyorum ama spor bile yapamıyorum vaktim olmadığı için. İşlerim hafiflesin çalmak istiyorum listemde var
Piyano, gitar, titanyum handpan ve saz çalarım.
Öğrencin olabilir miyim 🥺
maalesef işler ve güçler çok yoğun 😐
🙂 tnk u
Me 2
Hırsızmıyız biz alet çal alım
Değil miyiz ya huu
Bu pıt pıt parmak ucuyla çalınandı di mi?
Evett ta kendisi
Bence bişeyler çalıp yüklemelisin buraya hemen :)
🥺 gelecekteki eşime sakladım
Saygı duyarım tabii ki :) Gönlündekinin en güzeli olsun :) Keyifli geceler!
piyano çalmayı çok isterdim
Piano çalarım... Çok severim...
Çalmıyorum ama isterim pek merakım yok
Hobi edinmek güzel ama tavsiye ederim kalimbayı
Hep saz çalmak istemiştim ama hiç olmadı
Piyano çalıyorum
hayırr
Gitar çalarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?