Hangi çiçek ne anlama geliyor?

Çizdiğimiz sınırlara çiçek ekersek ne olur? Çiçeklerin dilini kaç kişi biliyor? Pencereye tilki kuyruğu koysam ne anlama gelir?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi çiçek ne anlama geliyor?

Çizdiğimiz sınırlara çiçek ekersek ne olur? Çiçeklerin dilini kaç kişi biliyor? Pencereye tilki kuyruğu koysam ne anlama gelir?
En sevdiğim çiçek papatya. Asi, özgür ruhlu ve narin görünüşünün altında güçlü bir çiçek. Biraz da bu yüzden kendime yakın buluyorum.
Lotus yeniden doğuşu ve zorlukların içinden güçlenerek çıkmayı, lale zarafeti ve sevgiyi, orkide ise zarafeti, asaleti ve derin sevgiyi temsil ediyor. Orkide için “dünyada açan ilk çiçek” denmesini de ayrıca güzel buluyorum.🌸
dünyada açan ilk çiçek olayı çok güzelmiş, teşekkürler
imrendim vallahi. ben ne konuştuklarını dinlemeye çalışınca hepsi kendi aralarında kıkırdıyormuş gibi geliyor.
bilenin hali bi başka oluyor tabii djdj
Çiçeklerin sembolizmi Sanat Tarihi okurken en sevdiğim konulardan biri oldu fıstık! Kırmızı gül aşkı, nergis özsaygıyı, papatya ise masumiyeti temsil eder. İkebana sanatı ise çiçeğin ötesinde yaşamın dengesini anlatır. Pencereye koyacağın tilki kuyruğu ise neşe, uyum ve eve şans çağırmak demektir. Sınırlara çiçek ekersen o sert çizgiler güzelleşip birer sanat eserine dönüşür ✨🎨 Senin duygularını en iyi anlatan, evinde ağırlamak istediğin favori çiçeğin hangisi bebeğim? 🌸🎟️
sen niye bana fıstık deyip duruyon başgan
güzel güncelleme
Cevap
2Cevap
Lotus çok severim
Kardelen Kar yağdığında açıyor zor bulunan bir çiçek
teşekkürler
Rica ederim
Deve dikeni
ne mana
bunda herkes hemfikirdir doğru
mor ve şık çünkü. ama ben çiçeklerin genel kabul gören anlamlarını merak ettim. mesela karanfil ne için pencereleri süslemiş bunca yıl gibi
niye ki hayatın bir evresi olamaz mı mor
😅 tamamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?