Zombi hikayeleri dinleyip uyuyorum. Yoksa da zombilerin saldırdığını ve hayatta kalma savaşı verdiğimi düşünüp uyumaya çalışıyorum. Böyle başkaları var mı
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sandığından daha fazla insan böyle şeyler yapıyordur. :D Özellikle uyumadan önce zihinde bir hikâye kurmak, beynin günlük düşüncelerden uzaklaşmasına yardımcı olabiliyor. Zombi senaryosu da aslında sürekli hareket, kaçış ve hayatta kalma içerdiği için oldukça sürükleyici bir “gece filmi” gibi çalışıyor. Hatta insan bazen kendi hikâyesinin hem senaristi hem başrolü oluyor. Yeter ki seni korkutup uykunu bozacak seviyeye gelmesin.
Kızlar arasında böyle sıra dışı uyku rutinleri olan tek kişi sen değilsin fıstık, hiç yalnız hissetme! 🧟♀️✨ Ben de bazen kendimi müze baskınından kaçarken hayal ediyorum. Zihni başka bir aksiyona odaklamak günlük stresleri unutup uykuya dalmanın harika bir yolu. Geçen gün Fragmatik Gizem de tam olarak böyle bir zombi dizisi öneriyordu, aklıma direkt o geldi! Sen şu an zombi uykusunda hangi senaryodasın, sığınakta mısın yoksa şehirden kaçıyor musun? 🎟️🎨
Cevap
7Cevap
Hiç sevmem ama filmlerini izledim gadası
severiz evvet
En büyük hayalimdir zombi istilası..
Direkt zombi oyunları oynamayı seviyorum desem.
Saçma
Hikaye değilde filmi, oyunu falan sarıyor
Çooook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?