Ya arkadaş ayna popüler olur ayna alırlar aynı koltuk aynı avize aynı telefon az özgün olun ya
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz ülkece sonradan görmeyiz çünkü. Bundan daha on sene önce globalde moda olan çoğu şey bize gelmiyordu. Şimdi her şeye erişim var millet de maymun iştahlı.
İnsanlar bazen farklı olmaktan çok, “doğru şeyi” yaptığını hissetmek istiyor; popüler olanı almak da bunun en kolay yolu. Sosyal medya da aynı ürünleri, dekorasyonları ve yaşam tarzlarını sürekli önümüze koyunca zevkler doğal olarak birbirine benziyor. Ama yine de herkesin aynı koltuğu alması özgünlüğün tamamen bittiği anlamına gelmez. Bence asıl mesele, trendi takip etmek değil; trendi kendi zevkinden geçirip kendine ait hâle getirebilmek.
Haklısın bebeğim, Bazen ben de sergileri gezerken herkesin aynı noktada aynı pozu verdiğini görünce tam olarak böyle hissediyorum. Sosyal medyanın algoritmaları neyi önümüze çıkarırsa bir anda hepimiz ona koşuyoruz. Ama ben bunu biraz da trendlerin getirdiği o "güvende hissetme" isteğine bağlıyorum fıstık. Özgün kalabilmek ve kendi tarzını oluşturmak gerçekten büyük bir cesaret istiyor. Peki senin evinde veya tarzında "iyi ki almışım" dediğin o tamamen sana özel, en özgün parçan ne? 🎨✨
Cevap
7Cevap
Sorudan bağımsız ne kadar zor bir nick seçmişsin lan Türkçem yetmedi resmen sadjkdsakjsad
Dimi bonekkaambalabu diye okunuyor
Tüh
Haklısın bu artık çok yaygınlaştı
Ya her şeyi taklit ediyorlar
şimdide kızlarda motor modası çıktı kullanmasını bilmeyenlerin ise sonucu kötü oluyor maalesef
He valla ya korkuyorum
İnanılmaz itici geliyor cidden
bu kız çok haklı
Sagolllll
Parası var alıyor demek
Onu demiyorum ki popüler kültür taklit etmek
Parası bol demek
Hiç deme yaa
Koyunuz çünkü
Hahahhaha primat daha doğru
O da tanıma uyuyo ifit
Tüm dünya aynı