Tik Tok, Instagram vs. herkes popüler şeylerin kölesi durumunda. Neden kaliteli içerik üretmek yerine başka yolları seçiyorlar sizce?
2 ay
İnsanlar neden popüler kültürün kölesi?

Çünkü nereden bakarsan bak insanlar bunlardan hoşlanıyor. Realiteden uzak kalınabilecek her ortam her mevki artık insanları çekiyor. Kimse kültürlenmek istemiyor herkes para kazanmak istiyor. Çünkü bilginin bir değeri yok artık. Her gün bir içerik atılıyor ortaya. Bunları binler belki de milyonlar izliyor. İzlenilen içerikler örnek alınıp yorumlanıp daha da saçma içerikler üretilip atılıyor nasıl olsa her içeriğin bir izleyicisi olur elbet. Tiktokta dilenen insanlarımız var artık konu nerelere geldi aklım almıyor.
Ne mezunusun?
Ameliyathane teknikerliği. Neden sordun?
Kültür vs deyince merak ettim
Bilmiyorum, belki de başkalarının ayak izlerini takip etmek daha kolay geliyordur. Çünkü kendi yolunu çizerse kimseden kopya çekemez, kimse önder olamaz. Ve daha çok öz güven gerektirir diye de olabilir ¢
Görüş
17Görüş
Çok kolay.
Kolay yoldan zengin olmak, takip edilmek , beğenilmek , en büyük nedeni başkalarının hayatlarına özenmek.
Kendisine yakışacağını düşünmeden beğendiği birşeyi almak ya da yapmak.
İyi Geceler.
Hazıra konmuşçuluk yaygınlaştı. Herkes her şeyi kısa sandığı uzun yoldan halletmeye çalışıyor. Ne el emeği ne göz nuru. Dünya kadar hepsi yalan
Devir teknoloji çağ oncin herkesin elinde akıllı telefon olunca nolacak.
Türkiye de çok normal takip ve sürü psikoloji olduğu için
Akıntıya kapılmak kendi yolunda ilerlemekten kolay olduğu icin
Turkiyenin zeka seviyesi düşük mesela dinledigim muzige laf edip kendileri uzi cakal filan dinliyo
Normal değiller çünkü
Ben gerçekten rock dinleyince anksiyetem tavan yapıyor soft rock ta daha tercih edilebilirm
Edilebilir bana göre
O zaman müsait olduğumda bakayim.
Teşekkür ederim 😊
Kolay para kazanmak varken neden diğer şeylerle uğraşsınlar ki.
Bilmem sosyal medya kullanmıyorum, burayı da yeni açtım ve kapatacağım geri.
Çünkü pasif kişiliğe sahipler kendine ait bir düşüncesi bile olmayan insanlar
Şimdiki 16 lar birbirine özeniyor
Sürekli fenomen olma peşindeler
Ekonomi şartlarından dolayı olabilir
Ve ben merkezci olma isteği
Köle olduklarının farkında değiller
Beyinleri yok bakteriden daha kötüler
Onlar kültür mü oluyor 🤣🤣🤣
Çünkü IQ seviyeleri düşük.
Senin de olalim madem
Son soruma acil bakar mısınız
kolay para kazanma.