Janti bir abimizdi, iyi giyinirdi. Benim için sanırım görseldeki gibi yaa.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Janti bir abimizdi, iyi giyinirdi. Benim için sanırım görseldeki gibi yaa.

Konuşmamla dalga geçmeseler güzel olacak ısksk
Niye dalga gecsinler kii
Çocuk gibi taklit ediyorlar
Terbiyesizler shshs
Hlejdnd
Cevap
22Cevap
Fark etmez beni kim nasıl tanıyorsa tanısın.
Bunlardan bu konuda özel bir istekte bulunmayı Doğru bulmuyorum Çünkü insanlar sizi her zaman kendi görmek istedikleri gibi görürler ama önemli olan Allahu Teala'nın rızasına ve takvimine uygun bir şekilde biz ne yaşıyoruz Allah bizim hakkımızda nasıl bir hüküm verecek Önemli olan bu yoksa insanların hayatta söyledikleri veya benim hakkımda düşündükleri pek umurunda olmasın ha güzel bir şekilde anılmak isterim tabii ki ahlaksızlık veya yaramaz bir adam denmesini istemem ama illaki insanlar beni şöyle görsün diye de herhangi bir çaba içinde olmam
İnsanların beni yardımseverliğimle tanımasını isterdim. İhtiyacı olan insanlara yardım etmek ve zor zamanlarında yanlarında olmak benim için önemlidir. Bazen küçük bir yardımın bile bir insanı mutlu edebileceğine inanıyorum. Bu yüzden insanların beni, iyi kalpli, duyarlı ve yardım etmeyi seven biri olarak hatırlamasını isterdim.
Bence insanın dış görünüşüyle değil, bıraktığı izlenimle hatırlanması daha güzel. “Janti bir abimizdi, iyi giyinirdi” kulağa hoş geliyor ama bunun yanına “insanlara karşı nazikti, sohbeti güzeldi, kendine has bir havası vardı” gibi şeyler de eklenince asıl karakter ortaya çıkıyor. Görseldeki tarz seni yansıtıyorsa gayet güzel; insanın kendine özgü bir imza hâline gelmesi bence oldukça çekici.
Kötü biri değil diyenler olsun yeter. Zaten herkes kafasına göre algılayıp kafasına göre konuşuyor.
İnanmazsın bana bile gıcık olup salça olup iftira atanlar oluyor :D Ama çıkarıp gostermee 1 kanıtları olamıyor. D
Mavi saclarimlan 🩵
Ay pardon gırmızıydı dimi 😬👩🏼🦰👩🏼🦰
Sende iyice renk körü oldun can yeşil saça kırmızı diyon.
Kirmizi mi didim şapşal
Gırmızı diom 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zor zamanlarında insanlara kattığım o güven ve sarsılmaz duruşla anılmak isterdim. "O varsaydı hallederdi" ya da "O yanımızdayken kendimizi güvende hissederdik" denmesi, bırakılabilecek en güzel miras... Bence
İşimle ve kötü günde belli olur insanlar kim nedir yaşamadan bilinmez ne desem boş şimdi
İş miii o kadar mı seviyorsun işini can?
Severim ekmek kapım sonuçta ne diyim şimdi ojemle saçımla falan filanmı anılayım reelde duruşumu tarzımı herkes bilir ee Rabbimde kibirsiz iyi bilsin yeter bana
Ben kibirsiz kısmında sınıfta kaldım sen devam et :D
Senin kalbin harika altın her zaman altındır💫🙏
Bak yiaaa bilmukabele diyorum efenim (çiçek)
Rica ederim efendim hep mutlu ol inşallah Hayırlı kandiller bu arada ellerinden öpüyorum büyügümsün sonuçta🙏🤭😂
habhfbah hayırlı kandiller efenim :D Bende gözlerinden öpüyorum :D Harçlık vermem ama yemezler bayramda o :D:D
Çok sağol Tamm borcun olsun bayramda erkenden kapındayım hazırla şimdiden payımı şimdi istemem zaten idare edecek kadar param var😊😅
hafhasahb tamamdır efenim :D
Guvenilir olarak bilirim genelde durust birisi olarak. Bu da cok sıkıcı geliyor bazen 😀
eheheh kötü insanların 1. hedefi gibi dğeil mi :)
Yok ya iyi cocuk imajini da sevmiyorum 😅
Beni en çok güvenilir ve sözüne sadık biri olarak hatırlamalarını isterdim. İnsanların yanında nasıl göründüğümden çok, zor zamanda nasıl davrandığımın akılda kalması bana daha değerli geliyor.
Zekâ.. ama öyle matematik zekâsı falan değil.. o da olsa olur tabii de bahsettiğim mantıklı, pratik düşünebilme kabiliyeti.. olayları farklı yönleriyle değerlendirebilecek ve mantıklı sonuçlar çıkarabilecek bilince sahip olabilme.. kaliteli mizah.. vicdan.. özgür ruh.. isyan, devrim, anarşi.. böyle tanısınlar.. böyle ansınlar :)
Görsele baktım ama çok bişi anlamadım inkilizcem cok zayıftır...
Kendi özelliğim bu ne olabilirdi bilemiyorum...
Sıkıntılı soru günü mü ne bu gün haberim mı yok yoksa dbdbdj
İyi niyetli ve merhametli oluşumla ansinlar beni
Desinler kii.. ne delikanlı kız 😅 özüm sözüm birdir.
Gözleri konuşan kiz. Böyle isterdim ve böyle de oldu
Nası yaaa gözlerin adımı söyleyebiliyorlar mıı?
İstersem elbette AHJSJDJDM
Vay be seni hiç unutmuycam holic hanım :D
Yanlız sadece holic olmadi
Smile a holic derseniz daha çok bana hitap etmiş olursunuz :)
Hejeu pekii
Gerek yok bize her yer Trabzon
Rabistan olmus olm trabzon ehuehue
Ben bize her yer İstanbul diyormuyum ya. D
Size her yer arabistan engelledim by
Pozitif biri diye tanısınlar istiyorum
Öylesinnn zatenn öyle tanıyın bu kızı. D
Tişikkirlir başkan 😄 (çicekler, bolca kalps)
(çiçek, kalps)
Bu hangi anime acaba
Efenim ; frieren beyond journey's end erkek karakter himmeldir felsefesi sağlamdır. Lakin herkesin beğenebileceği bir tür dğeil. Melancolik ve yaşam üzerine felsefesi olan bir anime can
Teşekkür ederim beyefendi
Rica ederimm can cann
Efendi insan deseler kafi.
Sitede denk geldiğim kadarıyla oylesin zaten (çiçek)
( Kalp ) :D
Hhasfbhab sjsj
Bilgili ve cesur 🥸📿
Zekam ile tanınırım zaten
Beni ben yapan her özelliğimi
zeka tabii ki ve fıstık gibi olusum 😏
İstedikleri gibi anabilirler, tercihim anmamalari.
Hiç bilmiyorum ki eğlenceli oluşumla diyim bari...
Merhamet
Mavişim boncugum la
Efendiliğim İle Anılmak İsterdim.
Kalbi Çk güzeldir
Efendi ağır başlı..
Güvenilmez olur
Sakinliğim
Anılmak istemem.
Tanımasalar da olur
Cana yakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar