Kişilik & Karakter 2 ay İnsanların hafızasında hangi özelliğinizle yer ediniyorsunuz? Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlk akla gelen özelliğiniz hangisi? İnsanların hafızasında hangi özelliğinizle yer ediniyorsunuz? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hepsinde farklı farklı özelliklerimle yer ediniyorum. Kimisinde sıcakkanlılığım, kimisinde soğukluğum, kimisinde inadım, kimisinde kıskançlığım, dostluğum, sadakatim, sevgim.. herkese aynı değilim. 1 0 Yorumla
s Acid_QeennFenomen Takip Et Master Yaş: 43 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiçbir özelliğimle hafızada kalmayım mümkünse mümkün mü bilmem de...😄 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Eğlenceli samimiyetliliğim ile 1 0 Yorumla
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kim ne yansıtırsa onu görür ayna gibi.. 1 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 100% 2 ay Her insanda farklı yer edinirim. Okuldakilerde sessiz, ailede meraklı, arkadaş ortamında çılgın vs. 1 0 Yorumla
sevimsizsyduck Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 62% 2 ay Güzel soru.Genelde çok iyi top oynadığım için ve hızlı koştuğum için bana Sonic derler jssj 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. sabrımmerhametimince düşünme huyum 1 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Son sözü söylememle tanınırımİlk sözü kimin konuşacağının ve ne kadar konuşacağının önemi yok 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zeka , merhamet , anlayış 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 788 cevap paylaştı. Delilik psikopatlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hepsinde farklı farklı özelliklerimle yer ediniyorum. Kimisinde sıcakkanlılığım, kimisinde soğukluğum, kimisinde inadım, kimisinde kıskançlığım, dostluğum, sadakatim, sevgim.. herkese aynı değilim.
Hiçbir özelliğimle hafızada kalmayım mümkünse mümkün mü bilmem de...😄
Eğlenceli samimiyetliliğim ile
Kim ne yansıtırsa onu görür ayna gibi..
Her insanda farklı yer edinirim. Okuldakilerde sessiz, ailede meraklı, arkadaş ortamında çılgın vs.
Güzel soru.
Genelde çok iyi top oynadığım için ve hızlı koştuğum için bana Sonic derler jssj
sabrım
merhametim
ince düşünme huyum
Son sözü söylememle tanınırım
İlk sözü kimin konuşacağının ve ne kadar konuşacağının önemi yok
Zeka , merhamet , anlayış
Delilik psikopatlık