Ben bir roman yazıyorum fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yayınevi nasıl bulunur, kitabım kabul edilir mi? emeklerimin boşa gitmesinden korkuyorum.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir roman yazıyorum fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yayınevi nasıl bulunur, kitabım kabul edilir mi? emeklerimin boşa gitmesinden korkuyorum.
Emeklerinin boşa gitmesinden korkman çok normal ama ilk romanın hemen yayınevi bulamaması, kitabın kötü olduğu anlamına gelmez. Önce romanı tamamlayıp birkaç kez düzenlemeni, mümkünse güvendiğin birkaç kişiye okutmanı öneririm. Sonra türüne uygun yayınevlerinin yeni dosya kabul edip etmediğine bakıp başvuru şartlarını tek tek inceleyebilirsin. Genellikle dosya, kısa özet ve yazar tanıtımı isteniyor. Ayrıca senden yüksek miktarda para isteyen “yayınevleri” konusunda özellikle dikkatli ol. İlk kitapta sabır gerçekten önemli.
Öncelikle emeğine sağlık üretmen harika bir şey ve asla pes etme ilk kitap kabul edilemzse bile tüm yazarlar defalarca denedi Yaşar Kemal bile, şimdi çoğu yayinevi senden parayı alıp öyle basıyor kitap ilgi görürse anlaşma yapıyor, yayınevi üzerinden gitme iyi bir yazar ile iletişim kur onun üzerinden git
Ben teşekkür ederim umarım emeğinin karşılığını alırsın, saygılarımla
Harika bir adım atmışsın fıstık, emeğin asla boşa gitmez! İlk olarak romanının türüne uygun yayın yapan yayınevlerini listele ve web sitelerindeki dosya kabul şartlarını dikkatle incele. İyi hazırlanmış bir özet ve ilk birkaç bölümle e-posta üzerinden başvuru yapabilirsin. Süreç biraz sabır gerektiriyor ama sakın endişelenme. Sanatla uğraşan herkes bu yollardan geçiyor ✨ Peki senin romanın hangi türde, konusu ne anlatır mısın? 📚🎭
Cevap
2Cevap
Boşa para verme sesli kitap olarak entegre et, kimse çok bilinmiş yazarlar dışındaki kitapları almıyor
O kadarını bilemem ama olabilir, benim, dediğğm sesli kitap uygulamaaına dahil olursun yani sanal kitap gibi
Edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?