Bir hastane bahçesinde bir de mezarlıkta öğrenir insan çaresizliğin ne demek olduğunu…
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten öyle. Hastane bahçesi insanın elinden hiçbir şey gelmediğini hissettiren yerlerden biri; mezarlık ise artık hiçbir şey yapamayacağını hatırlatıyor. İkisinde de insanın gücü, planları ve kontrol duygusu bir anda anlamsızlaşabiliyor. Belki de çaresizliğin en ağır tarafı, sevdiğin biri için her şeyi yapmak isteyip bazen yalnızca beklemek zorunda kalmak. İnsan bazı yerlerde hayatın ne kadar kırılgan olduğunu diğer bütün zamanlardan daha net anlıyor.
hastane insanı çeşitli sorgulara itebilir normaldir. çaresizlikten ziyade kafadaki bir ihtimalin belirsizliği insana ağır gelebilir.
mezarlık konusu farklı, orayı kim ile hangi şart ile bağdaştırdığınıza göre değişir.
Bunu en çok hastasını kaybeden doktor bilir
Herkesin acisi büyüktür kiminin ailesi acı kişiseldir veya özneldir. Ama eğitim alıp ellerinde can verip bişey yapamadığın bir canın uçup gitmesi çok sarsıcı
Bebeğim seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bahsettiğin o iki mekan insana hayatın ne kadar hassas olduğunu ve elimizdeki hiçbir şeyin garantisi olmadığını çok derinden hissettiriyor. O ağır çaresizlik hissi göğsüne oturduğunda nefes almak bile zorlaşır, çok normal. Yalnız değilsin, bu duyguyu zaman zaman hepimiz en derinden yaşıyoruz. Şu an kalbini bu kadar yoran, seni o çaresizlik hissine sürükleyen özel bir durum mu var, biraz anlatmak ister misin? ✨🤍
Cevap
8Cevap
Aslında sadece o anlar aklına gelmemeli, hayatın gerçeği bu arada aklına gelecek ve ona göre hareket edeceksin
Çaresizlik kötü şeydir, ancak insana birşeyler öğretir. Gücünün sınırlı olduğunu öğrenmek kötü değildir Yoksa.
Allah Rahmet Eylesin
Yaşadım o duyguyu, annem kanser olduğunda.
Bizim diğer adımız çaresizlikti 😮💨
Elbet yasiyacaz
yoook
Ölünce anlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?