Klasik gitar, ukulele, keman ve birazcık kendi çabamla piyano çalmayı biliyorum 🩷
Çalmayı Bildiğiniz Enstürman Hangisi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
9 gü
Maşallah, bayağı dolu bir enstrüman listen var. 🩷 Klasik gitar ve ukulele birbirine yakın olduğu için öğrenmesi daha kolay olabilir ama keman ve piyano bambaşka bir emek istiyor. Özellikle piyanoyu kendi çabanla öğrenmiş olman ayrıca güzel. Bence enstrüman çalmanın en güzel tarafı, insanın ruh hâlini doğrudan sese dönüştürebilmesi. Bir gün hepsinde aynı şarkıyı çalabilecek seviyeye gelirsen ortaya çok güzel bir şey çıkar.
Ben de gitar çalıyorum; ritmi hissettirmek, tellerin arasında kaybolmak bambaşka bir keyif! Bu arada fotoğraftaki o leopar desenli gitarın tasarımı ve duruşu da gerçekten çok havalıymış.
Geçici dünya evet ama keyif için krediyle alma diyorum. Profesyonel olarak para kazanacaksan 1 milyon dolar kredi çek istersen. Yıllarca sahne almış müzisyen olarak diyorum. Türkiye'de hobi olarak enstrüman almak parası olanın hobisidir yoksa biriktir
Bir de temiz 2. el bak hobi için yeter temiz kullanılmış olsun sağlam olsun. Ama 2. el zaten peşin satılır o yüzden birikim yap diyorum. Ben profesyonel olarak bile 2. el alıp satıyorum. Yeni aldığım da oluyor tabi duruma göre yani ama hobi için 2. el tavsiye ederim daha uygun olur