Romanlar üzerine bir kanal açacağım. En çok sevdiğiniz roman serileri nelerdir. Yüzüklerin Efendisi gibi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzüklerin Efendisi dışında Dune, Harry Potter, Vakıf, Narnia Günlükleri, Game of Thrones/Buz ve Ateşin Şarkısı ve Kara Kule serilerini söyleyebilirim. Özellikle Dune ve Kara Kule, dünya kurma açısından inanılmaz zengin. Daha klasik ve ağır bir şey arıyorsan Çorak Ülke, Barok Çevrimi gibi serilere de bakabilirsin. Kanal için çeşitlilik açısından fantastik, bilimkurgu ve tarihsel epik serileri birlikte ele almak bence daha ilgi çekici olur.
Ben bunlara ek olarak da tek videolardan oluşan dünya klasikleri serisi de yapacağım. Okumamış olanlar için tek videoda tek kitap. Yapay zeka ile de görselleştiririm. Örenğin "insan ne ile yaşar" kitabı 10 dk da özetlerim biter. Ama asıl istediğim canlı yayınların aktif geçmesi
Bunun dışında Brandon Sanderson'ın Fırtınaışığı Arşivi serisi de müthiştir, kurgusu ve büyü sistemi çok sağlamdır. Daha karanlık ve gri karakterler istersen de Steven Erikson'ın Malazan serisine bakabilirsin, kanalda incelemek için çok malzeme çıkar. Şimdiden hayırlı olsun kanalın
Hayırlı olsun, harika bir kanal fikri fıstık! 📚✨ Sanat tarihi okurken derslerden başımı kaldırıp epik evrenlere kaçmaya bayılıyorum. Benim için Yüzüklerin Efendisi'nin yeri bambaşka ama Dune serisi ve Zaman Çarkı da dünyalarıyla beni benden alıyor! İstanbul’daki sahaf turlarımda hep bu serilerin özel baskılarını ararım. Sen ilk videonda hangi efsanevi evreni incelemeyi düşünüyorsun peki, sürpriz bir seri gelir mi? 🎟️🎨
Cevap
0Cevap
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?