Ben en çok bilim-kurgu ve fantastik romanları severim
Fantastik
Bilimkurgu
Aşk
Polisiyesi
Tarih
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben en çok bilim-kurgu ve fantastik romanları severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilim kurgu
Ben ortaya karışık bir dürüm alayım. Korkusundan fantastiğine kadar hepsinden olsun içinde. Sadece aşk romanı olmasın dürüme tatlı gitmez şimdi ⃀
Ben yazıyorum.. hikâyesini seninle paylaşır sam. okumak ister misiniz. Olur mu olmaz mı yorumunuz ne olur diye
Tabi okurum
Mesaj atamıyorum sana engeli kaldirir mısın bana karşı
Atacaksanız buradan atabilirsiniz.
edaisyy11
Öncekileri Gör
Paz, 26 Mar 04:41
Sen demi roman yaziyorsin
Evet
Hangi tür
Kimsenin eserlerini çalacak bi karaktere sahip değilim merak etme
Paz, 26 Mar 04:42
Romantik gizem gerilim
Paz, 26 Mar 04:42
Peki atayim
Paz, 26 Mar 04:43
Tamam
Paz, 26 Mar 04:43
Yazdıklarımi. degil. de hikâyesini aktaracağım.
Hemizons adında bir şehri var. Bir kıyı adası. 7 büyük ak kule ile gece gündüz aydınlatılır. 2. Cassemir döneminde kıyı şeridi doldurularak adaya kara yolu ulaştırılmıştır. O dönemden bu zamana dünyanın merkezi sayılır. Şehir 17 krallık ile cevrelenir. Yıllar önce bu 17 krallık. ortak bir düşmana karşı savaşıp galip gelmiştir. O günden beri dost olmuşlar ve bir birlik oluşturup Hemizons u ticaret merkezi saymışlardır. Tüm deniz kara ve demir yolu burada birleşir. Ayrıca cokda korunaklı bir şehirdir zira bu kralliklari aittir. Şehrin girişinde de askeri bir kale vardır. Eskiden de kuzeyde büyük bir ülke vardı. Krallillar savaşta yardım isteğinde bulunmuş ama yardım gelmemiştir. Bazı olaylar sonucu ülke varlığını sürdürmemistir
Yanlış kopyaladım üstünü okuma kardeşim ya neyse ben vazgeçtim atamaktan. Zor oluyor zaten böyle yazmak buraya teşekkür ederim
Ne tarz bu yazı? Eğer biyografi değilse sürdürmemiştir gibi, -dır eklerini silin. Çünkü romanda geçmiş zaman kullanılır genelde. Bu şekilde -dır, -dir ekleriyse yazıyı daha ciddi bir hale sokar
Bu yazdığım bir roman değil. Sadece sana konuyu anlatmak için kaba taslak yazdip. gonderdim. zaten devamını atmadım. burada bir hikaye zaten yok
Bilim kurgu, tarih
Cennet mahallesi shssh
Onun anca çizgi filmi olue
KORKU NERD3? 🔪
Onu da ben sevmeyorum
Alayı
Müsait misin.. sana romanının başlangıcını paylaşsam okur musun. Kesin değil ama. bu şekilde bir baslangic yaptım. Fikirlerini berak ettim. Roman düzenlenmedi daha
Uykum var :/
Ama fantastik ise at bakalım müsait bir anda okur yorum yaparım
Ya çok kısa. İlk sayfasını atayım. ama. daha karar vermedim ama
"Mart ayı. Öyle bir Mart ayı ki Mavi Şehir Hemizons her zamankinden daha parlak o yedi ak kule ışığı altında ziyaretçilerini bekliyordu. Hemizons'un yerel Ermes halkı hazırlıklarına çokta başlamıştı. Kıtanın dört bir yanından gelecek olan tüccarlar için daha 10 gün olmasına rağmen Hemizons'da başka bir hazırlığın da olduğu anlaşılıyordu. Başlangıçta bir kıyı adası olan Hemizons 2. Cassemir döneminde kıyı şeridi doldurularak adaya kara yoluyla ulaşım sağlanmıştı. O zamandan bugüne tüm dünyanın merkezi olarak görülen mavi şehir Hemizons birçok millete, kültüre, dile sahiptir. Şehir hiçbir zaman sönmeyen 7 büyük ak kule ile aydınlatılır. Mavi ismini ise denizden alır. Ermes halkına göre "mavi" kelimesi özgürlük anlamına gelir. Bayramlarında mavi gökyüzünde dolunay ve 17 yıldız vardır. Mavi özgürlüğü, dolunay gücü ve 17 yıldız Hemizons'su çevreleyen 17 krallığı ifade eder. Bu 17 krallığın koruması altında olan şehir tüm ticaret kolunun geçtiği yerdir
Güzel gitmişsin ama okurken başlangıçta Di ki geçmiş zamanda anlatırken birden geniş zamana geçip hemen tanım yapmışsın geçişi okurken dikkat bozup anlamayı zorlaştırıyor naçizane
Ya düzenlenmemiş tam olarak. Bu kaba taslak zaten. Peki bu hicbisey değil tabiki de ama okuduğun o ufacık kısımda bile az da olsa bir merak uyandırdı mi sana. ya da yaratıcı geldi mi
Dini kitaplardaki Mekke tasviri gibi geldi ama eline sağlık tabi :D
😁pek beğenmedin o zaman. Romanda dön olmayacak