Neden Türkler yabancı dillerle bu kadar dalga geçiyor, bu ciddiyetsizlik neden kaynaklanıyor?

Artık bunu yaşamaktan bıktım... Ben İngilizce Korece ve Japonca biliyorum dil öğrenmeyi seven birisiyim neyse staj yaptığım yerde biri bana İngilizce bir şey söyle dedi ben de bir cümle kurdum ileri düzeyde... Birden gülmeye başladı ama öyle gülüyor ki kendini yırtıyor ben anlamadım ne olduğunu sonra yanındaki kıza dedi ki hadi ikiniz İngilizce konuşun ben de olur dedim şaşkınlıkla neyse kız gülmekten konuşamıyor da arkadaşı da gülmekten ölüyor ben sonra size afiyet olsun dedim ve sofrayı terk ettim sonra bunu bir kez daha yaşadım aynısını Japoncada artık hâl böyle olunca dedim ki bu Türklere yabancı dil öğretilmez anlamazlar da yani ne anlatsan boş herkes dillerle dalga geçiyor bu çok yaygın bir şey bu arada yine sosyal medyada bi kız paylaşım yapmış Çince telaffuz yaparken dalga geçiyor yırtıla yırtıla gülüyor ben komik de bulmuyorum tam olarak neye gülüyorlar anlamdıramıyorum yani dillerle dalga geçmek bence cahillik yaa o yüzden Türklere yabancı dil öğretilmesin ben asla öğretmem bundan sonra şu ne demek diye sorsunlar kendin bul öğren derim artık
Neden Türkler yabancı dillerle bu kadar dalga geçiyor, bu ciddiyetsizlik neden kaynaklanıyor?