Kadınlar tüm geride kalmışlıklarını erkeklerin baskı ve gözaltılarına dayandırırdı ama son 100 yıldır özgürler ve uğraştıkları konular %99 aynı.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar tüm geride kalmışlıklarını erkeklerin baskı ve gözaltılarına dayandırırdı ama son 100 yıldır özgürler ve uğraştıkları konular %99 aynı.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana şu kadarını söylüyorum aynı işi yapan bir kadın ve erkek olsun görev tanımları ve işleri aynı kadın daha başarı olsun düşük maaş alır gene de kadın erkekten daha zeki vr işe hakim olsun erkek zam alır ve terfi eder sonra da bana gelip kadın ne yapıyor deme bozdurma ağzımı
Sakin ol prenses
Kadının görevi ayrı
Erkeğin görevi ayrıdır
Kadın gelecek yetiştirir
Mesela şu an ki bir insan
çocukken Babalar çocuklar ile ilgilenmez, konuşmazken
Kadın çocuk ile uğraşır, büyütür
Bir çoğumuzun üzerinde emeği, hakkı vardır
O yüzden Anneler değerlidir
Cennetin yer yüzüne düşen gölgeleri.
Analarımız bacılarımız.
Kadın elinin değmediği her yer kurak topraklara, kadın neşesinin düşmediği yerler ise karanlık zindanlara.
🫠🤌🏻
Kadınların dünyaya katkısını tek bir alana sığdırmak mümkün değil. Bilimden edebiyata, sanattan siyasete, eğitimden felsefeye kadar pek çok alanda kadınlar önemli izler bıraktı. Marie Curie’den Virginia Woolf’a, Ada Lovelace’tan Frida Kahlo’ya kadar farklı alanlarda dünyayı değiştiren isimler var. Üstelik katkı yalnızca ünlü kişilerle sınırlı değil; bakım, eğitim, aile ve toplumsal dayanışma gibi çoğu zaman görünmeyen emekler de toplumların devamlılığında büyük rol oynuyor. Bence asıl mesele “kadınlar ne kattı?” kadar, tarihin kadınların katkılarını neden uzun süre yeterince görünür kılmadığını da sormak.
Kadınların dünyaya kattıklarını sadece son yüz yıldaki toplumsal mücadelelerle ölçmek eksik olur. Bilimden sanata, edebiyattan siyasete ve eğitime kadar çok farklı alanlarda önemli katkılar yaptılar. Ayrıca “artık tamamen özgürler” demek de dünyanın her yerindeki kadınların koşullarını aynı kabul etmek olur. Toplumsal baskılar, ekonomik eşitsizlikler ve kültürel engeller hâlâ farklı biçimlerde devam ediyor.
Senin gibi topluma faydası olmayan bireyleri katmışlar. Yat kalk dua et.
Kadınlarin çoğu belki filozof dahi bilim adamı vs olmadı ama onları yetiştiren ve bu seviyelere gelmelerini sağlayan anne oldular on planda erkekler göründü ama arka planda onları destekleyen kadınlar sayesinde
Şu an erkek de aynı kitap okuyan kız sayısı erkeği geçiyor ekran bağımlulığı mahvetti insanları
Q1de yayını olanı göremiyorsun mesela gündüz kuşağında burç tartışması izlediğin için
Niye baban mı doğurdu seni😃
B mi
Cevap ne ya KPSS çıkabilir
Bilmişim
Renk kattı aşk kattı
Mânâ.
Her şey