Aile & Toplum Kadınların hayatınızda ki yeri ve önemi nedir? ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Özellikle sorum erkeklere. Sizin için kadınlar ne kadar önemli? ne kadar değerli? hayatınızda ki kadınlara hak ettiği değeri verebiliyor musunuz? 🌸 Kadınların hayatınızda ki yeri ve önemi nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elimden geldiği kadar yumuşak bir yaklaşım yapıyorum kadınlara karşı. Ses tonumu yumuşatıyorum, daha kibar konuşmaya çalışıyorum falan. Ama ahlaksız, kedini bilmez riyakar kadınlara aynı muameleyle yaklaştığımı hatta hiç yaklaştığımı söyleyemem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınları çıkarınca tadı tuzu kalmıyor hayatın 1 1 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne +1 yıl Yaaa 👏🏻👏🏻🌸😇 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Benim hayatımda kadın yok maalesef olmadı da hiç.. 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. Uzun boylu erkek sevmediği sürece benim için kadında insandır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklerin çoğu için cinsel ihtiyaçlarını giderecek birer objeyiz bunu anlamadın mı 1 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayatın temel taşıdırdırlar. Temel taşı geri çekince geriye bişey kalır mı? Kalmaz bence 0 0 Yorumla