Kesinlikle Antik Yunan'da yaşamak isterdim. Çünkü felsefenin doğduğu topraklar...

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle Antik Yunan'da yaşamak isterdim. Çünkü felsefenin doğduğu topraklar...

Antik Yunan derdim. Felsefe, sanat ve günlük hayatın o dönemde nasıl olduğunu gerçekten merak ediyorum. Tabii o dönemin şartlarını düşününce sadece gezmeye gidip dönmek daha mantıklı.
Tabii ki imparatorluğun temellerinin atıldığı Roma'da. Kadınların Antik Yunan'ı seçmesine de şaşırdım. Roma kadınlara neredeyse eşit haklar verirken Yunan ikinci sınıf muamelesi göstermiştir her zaman.
Cevap
6Cevap
Antik Yunan
Kadın olarak hiçbirinde yaşamak istemezdim sjsj ama hayalet olarak hepsini bi gezmek isterdim
Aynen 😕
Antik Yunan, Antik Mısır, Antik Hint, Mezopotamya bu dönemlerde yaşayıp matematigi ortaya çıkaranları. yok etmek isterdim djksjdjdjdj
İstemiyom bunları. Yeni bi fikir atıyorsun ortaya ve kuvvetle muhtelemen popona kazık sokuyorlar
Antik Yunanda yaşamak isterdim felsefesi sanatı ve düşünce özgürlüğü ilgimi çekiyor cin ali
Düşünce özgürlüğü mü? Kadınlar Antik Yunan'da ikinci sınıf muamelesi görmüştür her zaman. O Yunanlı filozoflar bile açık ara erkeği kadından üstün tutan metinler yazmıştır. Antik Roma'da ise kadın-erkek mirası bile eşitti.
@SivisPacemParabellum Kral, eşit haklarla düşünce özgürlüğü dememiş kız. Sadece düşünce özgürlüğü demiş. Felsefe nerede doğdu? İlgi görmek için gereksiz duyar kasmaya çalışıp germeyin lan beni
@SivisPacemParabellum kafa ütüleme kardeşim
buyuk babil dunya * ve igrencliklerinin anası
veya lut kavmi veya buddha nın olduğu zamanlar
KS sansurledi. buyuk babil dunya fhiselerinin ve igrencliklerinin anası demistim
Güzel bende isterdim
Roma imparatorluğu
Antik Mısır'da kesinlikle.
Antik Yunan'da Eiron'cum.
Hiçbirisi
Bilmem kahyam istedi ya da bilmem işte
Benım kahyam çok yoruldu ama
Hshshdhdf eskiler be
Antik roma
Vikinglerr
Bende
Likya dönemi.