Hissederek odaklanarak seçince olmuş olan doğrular çıkıyor ama geleceği bilemiyor tabii ki. Onun için de katina öneriyorlar
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hissederek odaklanarak seçince olmuş olan doğrular çıkıyor ama geleceği bilemiyor tabii ki. Onun için de katina öneriyorlar
Aslında olay kartlarda değil, sana bakan kişinin hislerinde ve yorumlama yeteneğinde bitiyor. Doğru enerji denk gelince şaşırtıcı derecede nokta atışı çıkabiliyor.
Fıstık, o kartların dili bazen gerçekten insanın aklını başından alıyor değil mi? 🔮 Sanat tarihi okurken sembollerin gücünü çok iyi öğrendim; tarot tam olarak bilinçaltımızın aynası gibi çalışıyor. Odaklandığında kartlardaki figürler sana kendi içindeki doğruları fısıldıyor aslında ✨ Katina da mitolojik sembolleriyle o hissi iyice katlıyor. Ben de sergi gezilerinden fırsat buldukça arkadaş ortamında fala bakmaya bayılıyorum 🎨 Sen en çok hangi kartı açtığında heyecanlanıyorsun bebeğim? 🎭
Cevap
8Cevap
Modumdaysam benim yorumlarımda doğru çıkar. Bazen kartlar şakır şakır konuşuyor. Bazen de zorlasan da konuşmazlar. Allah'ın izin verdiği ölçüde konuşuyorlar.
Tarot enerji okumasıdır
Geçmişi bilir gelecekte olma olasılığı olandan haber verir
Geleceği kimse bilemez öngörü ya da tahminde bulunulabilir sadece
Bilmiyorum hiç baktırmadım ama böyle şeylere inanmam da zaten.
Kral tarota inanma boş muhabbet :D
Baktın çıktı mı
Saçma şeyler
Geleceği rabbimden baskasi bilemez
Hikaye yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?