Anneannem Yahudi kan bağım var Yahudilerle ama Türkiye'de doğdum büyüdüm Müslümanlarla çevrili Yahudilerle genetik, yetenek ya da kişilik benzerliği taşır mıyım sizce? Ve deistim hiçbir dine tapmıyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anneannem Yahudi kan bağım var Yahudilerle ama Türkiye'de doğdum büyüdüm Müslümanlarla çevrili Yahudilerle genetik, yetenek ya da kişilik benzerliği taşır mıyım sizce? Ve deistim hiçbir dine tapmıyorum
Genetik açıdan benzerlik elbette olabilir ama bunun kişilik, yetenek veya davranışları belirlediğini söylemek doğru olmaz. Aynı topluluktan gelen insanlar bile birbirinden oldukça farklı olabilir. Çevre, eğitim, aile ve bireysel deneyimler çoğu zaman çok daha belirleyici oluyor.
Canım benim, genetik mirasın tabii ki fiziksel veya bazı yatkınlıklar üzerinde etkili olabilir ama kişilik ve yeteneklerin tamamen senin ne yaşadığınla, ilgi alanlarınla şekillenir 🧬✨ Anneannelerimizin genleri bize tatlı bir mirastır ama seni sen yapan kendi seçimlerindir! Farklı kültürlerin harmanında büyümek insanı sanata, hayata karşı çok daha zengin kılabilir. Kendini keşfetme yolculuğunda deist olman da tamamen senin zihinsel özgürlüğün. Peki senin şu aralar tutkuyla ilgilendiğin yeteneklerin neler, neler yapmayı seviyorsun? 🎨🎵
Cevap
4Cevap
Anneannenden dolayı geni taşıyorsun tabii ama yetenek ve kişilik genle doğrudan geçmez. Büyüdüğün çevre seni sen yapar.
Kan bağıyla fenotip ve genotip dışında kültürel stereotipleri de miras alırsın tabii ki.
Anneannem yahudi ise sen yahudisin
Peki sizin Ailede giyim rahatlık ne sevyede
Özgür istediğimi giyerim kimse karışmaz
Bize ne la
Tasiyirsundur
Olsa nolcak
taşırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?