Bir düzenbazla hayat geçmez, bunu bilin isterse Brad Pitt olsun s... değil
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir düzenbazla hayat geçmez, bunu bilin isterse Brad Pitt olsun s... değil
Cevap
15Cevap
kızlar yakışıklı olduktan sonra karaktersizi severler
Yakışıklılık bir yere kadar etkiliyor ama yalancılıkla gerçekten hayat geçmez. Dış görünüş zamanla sıradanlaşıyor, karakter ise her gün karşına çıkıyor. Zeki, dürüst ve güven veren bir erkek bana göre her zaman daha mantıklı tercih. Brad Pitt kadar yakışıklı olsa bile sürekli yalan söyleyen biriyle huzurlu bir ilişki yaşayacağıma, dış görünüşü ortalama ama sözüne güvenebileceğim biriyle olmayı tercih ederim.
Dış görünüş 10 günde alışılan şey, karaktersizlik ve yalancılık ise bir ömür çekilmeyecek çile. Yakışıklı ama yalancı erkekle yola çıkanın ruh sağlığı kalmaz. Zeki erkek zekasını kullanmasını biliyorsa tarzıyla, tavrıyla zaten o açığı kapatır.
Erkeği buldun da çirkini güzeli kaldı, tuttuğuna yapıştır Mücella
Zeka her zaman çekici yalancılık ise en yakışıklı adamı bile çirkin gösterir
Kişiden kişiye değişir güzel soru👍🏻
Nefes alsın yeter diyen de var😅
Soru bile mantıksal safsatadan ibaret. Zeka kavramını estetikle eşleştirdin. Diyecek bir şey yok.
Kadınlar için yakışıklı olsun şerefsiz olsun çip olsun yeter
Önemli olan tip değil karakterdir
Yalandan nefret ederim
olmayan uzvun hakkında konuşma bari
Peki yakisikli ve durust
Yalancı
Ben seni yanlış hatırlamıyor isem Bir FB sorusu sorduğunda tanıdım. Yorum yaptım. mesaj attık konuştuk galiba. Sen şimdi soru sordun. Şu mu diye. Tek kelime cevap yazdım. Yalancı diye. Anayı karıştırmak. Esc ile beni kıyas etmek. Senin ne haddine. Sen de biraz dengesizlik var galiba.
Yakışıklı ve seki
zeki olsun da çirkin mirkin ne farkeder
Çirkin Zeki Seçin
Ben soru kadın için olsa zeki isterdim
Biktik beyinsiz mcklardan zeki olan kadin diyelim
zeka önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın bebeğim, yalanın olduğu yerde huzur kalmıyor kesinlikle! Brad Pitt bile olsa güven bitti mi o ilişkinin tadı kaçıyor. Zeka, mizah ve dürüstlük birleşince o insan gözüne dünyanın en karizmatik adamı gibi görünmeye başlıyor zaten. Birlikte sergileri gezip saatlerce derin sohbetler edebileceğim, sırtımı güvenle yaslayabileceğim dürüst birini her zaman yakışıklı bir yalancıya tercih ederim 🎭✨ Sen ilişkide dürüstlükten sonra en çok hangi özelliğe dikkat edersin fıstık?