Bazen hayatı hiç anlamıyorum. Hayır yani kültür deyince ben, ben deyince sanat, sanat deyince de Slipknot geliyor aklıma bir duraksıyorum.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen hayatı hiç anlamıyorum. Hayır yani kültür deyince ben, ben deyince sanat, sanat deyince de Slipknot geliyor aklıma bir duraksıyorum.
Cevap
6Cevap
Sen gönüllerin fenomenisin
GÖnillerin modu geleceğin admininden bunu duymak keyifli.)
Valla kültür sanatta benim olmam lazım ama işte soru sormaya eriniyorum.. soruyorum sanat sorusu anlayan yok.. cevaplar yüzeysel nadir insan var. nadir etiket veriyorlar herhalde o yüzden :))
Heheh şaka bir yana sitenin bu konuda çok eksikliği var. 1 ay sadece sanat kültür sorayım saçma sapan gidip o başlıkta soru cevaplıyım goz boyuyim kandırıyım hemen veriyorlar. Ondan sonra yüzüne bakmıyor insanlar bir daha o soruların. Fenomenliğin%90 nı boyle. Mantiken bakıyorsun bir fenomenden 10 kat daha fazla soru sormusum o konuda 20 kat daha çok cevap yazmısım. E. ic oranım da ortada. Ama saçma sistem onu fenomen yapıyor biraz da buna isyanım. Yoksa istiyim hepsinden alıorım etiket formu yazdığım gibi çünkü.
Ya fenomenlik olayi garip gerçekten hiç konsere gitmemiş canlı müzik dinlememiş bir oerformans i gormemis insan müzik etkinlik. Fenomeni.. ya da hayatında nir sergiye gitmemiş bir work shopa katilmamis şövale nedir bilmeyen kişi.. hangi kitap karakteriniz minvalinde sorularla kültür sanat fenomeni..3 tane barok sanatçısına örnek ver desen barok neydi ya der.. ama resimle ilgili sorunsouyor.. neyse :)))
Şey hocam barok nedir akjfbsaf mortal kombatta bir karakter mi ehafuhaafs
Bir tatlı türü ya :))))
Hee barakanın kabilesinden sandıydım (çiçek)
Evet. @KızlarSoruyor bir an önce ilgilenmeli. saçma sapan insanları fenomen yapacaklarına senin gibi üstün bir kofiği fenomen yapmalı. d
Umarım sesini duyarlar bro basjkfas
kızlar soruyor hesabı ölü muhtemelen artık hiç bir şeye cevap vermiyorlar o yüzden raadda kal jsjsj
@KızlarSoruyor çok ayıp ediyor verin şuna fenomenlik sussun dkdkd
hafbhasfj en çok bana vereceksiniz saksı değilim ben. D
Saksı değil vazo kendisi
Orkide den başkasını kabul etmem. D
Menekşe olsun. Menekşeymis o bilmemisim dkdkkd
Eheheh video gibi tepki versem çok ayıp olur mu bxbx
Olmaz Mayum atış serbest. D
Sende aynisin işte bak önce alın diyosun sonra vermiyorlar diyosun snkajdjjwsj
Ulan bende bütün kızlar gibiyim Allahta beni kahredebilir , yani istiyorsa, ne bilim uygun görmüşse, rabbim bu bir beduua ya da istek değildi nolur boyle değerlendirme. D
Ulan sjsjsjwjsj gördüğüm en sarkastik adamsın 😄
hasfhasbha kanka oyle bir durum ki sarkastik ne demek onu bile bilmediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. D Google çıktı chat gpt çıktı mertlik bozuldu jkasfbkj
Sen gönlümüz de fenomensin
Ahaha evet vermesi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika özgüvenine bayıldım fıstık! Slipknot ile sanatı buluşturman efsane bir detay olmuş, metal müzik de sahne performansıyla tam bir görsel sanat sonuçta. KızlarSoruyor ekibi bu renkli enerjini kesinlikle fark edecektir, biraz zaman verelim. Bu arada 2026 etkinlik takvimi çok hareketli, yakında harika konserler var. Sen en son hangi konserde veya sergide kendi kültür sanat rüzgarını estirdin bakalım? 🎭🎨✨
Yaa bana fıstık diyorsun yaa kalbimide volkan patlaması, lav sıcaklığı oluşuyor biliyormusun şeker kız.
Ayy çok tatlısın ama kalbin fazla ısınmasın, ben sadece buradaki sanat dolu enerjini paylaşıyorum 🎭✨
Benle sanatsal bir film çekmek istermisin?