Karakteristik yüz hatları.
Keskin ve arzulu bakışları.
Görkemli kaslara sahip vücudu.
Hoyrat ve buyurgan vücut dili.
Tüm faktörler önemli etkiye sahip.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oturmuş bir karakter ve almış olduğu iyi eğitim ona artı puanlar kazandırıyor.
Bence iyi bir tip değil Çağatay Ulusoy vs daha iyi geliyor
Çağatay Ulusoy'u ben de çok beğenirim, gayet karizmatik ve yakışıklı adam ama ben Akın Akınözü'nü daha çekici buluyorum. :-)
Bana itici geliyor ya :d Fırat Altunmeşe daha iyi
Bence Fırat çok sıradan, hiçbir ışıltısı yok ama bu adamın yüzü de vücudu da standartların üzerinde etkileyiciliğe sahip. Yüz hatları çok keskin, kendinden emin bir ifadesi var, vücudu zaten gladyatör kıvamında, adam çok ateşli. :D
Cevap
6Cevap
Hoyrat ve buyurgan beden dili diyorum, külhanbeyi edası var tavırlarında ve bu o çok kışkırtıcı yapıyor.
Vücut dilini çok iyi tarif etmişsin, en etkileyici özelliği vücut dilindeki sertlik tabi.
Bogazli kazak giydiği halı etkileyici gerçekten
Evet boğazlı body çok yakışıyor adama, vücut hatlarındaki çekiciliği belirgin kılıyor, hatta belki de soyunsa o denli çarpıcı görünmez. :-)
Tüm faktörler önemli etkiye sahip.
Boğazlı body giydiğinde ortaya çıkan manzarayı baştan çıkarıcı buluyorum. Vücut hatları o kadar seksi ki, soyunmadan çok rahat etkileyebiliyor, omuz kasları ve meme uçlarının kıyafetten taşması tahrik edici. :-)
Şu saçma hareketlerinizden bu rezilleri oyuncu diye koyuyorlar zaten
Elbette oyunculuğunu yetersiz bulabilirsin de performansındaki zayıflığı adamı rezil diye tanımlama hakkını vermez kimseye. ;-)
Valla gördüğüm kadarıyla öyle hele zengin adam fakir kız olayı yok mu deliriyorum hem yakışıklı hem kaliteli oyunculuk söyleyeyim ben sana :
Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan Imirzalioglu
Evet Kıvanç ve Kenan'ın oyunculukları sağlam, rüştlerini çoktan ispatladılar ama Kenan yakışıklı değil, bildiğin çirkin. :-) Akın'ın oyunculuğu zayıf, iddialı olacak kadar pişmişliği yok, tecrübesi çok kısıtlı, ilerde Kıvanç'ın ayarına ulaşması sürpriz olmaz. Ben sadece rezil terimine takılmıştım, bu kişisel saldırıya giriyor, adamın adı çeşitli sansasyonlar ve skandallara karışmış olsa neyse. :-) Zengin adam fakir kız gibi temaların hep yüzeysel işlenişi ve artık kabak tadı vermesi kimsenin itiraz edemeyeceği kadar net ama onda da fotoğraflarını paylaştığım adama kalmamalı ihale. :-)
Tüm faktörler önemli etkiye sahip
Adam çok yakışıklı harbiden
Bundan daha yakışıklıyım peh 😂
Hadi ordan sersem. :D
Emin ol kas kütlem onun iki katı ve şaka değil sersemletirim şimdi seni yelloz😂
A şıkkı
A ve b
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar