Sanatla uğraşan insanlar bana psikopatik geliyor. Bunu art niyetle söylemiyorum bu arada... Sanatla uğraşanlar, ne düşünüyorsunuz?
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sanat akıl mantık işi değil zaten, bu yüzden taliplisi çok oluyor ama hayır sanatın özü yaşam kabiliyeti, yetenek kazanmak isteyen cilalayıp parlatsın yine de kendini bence. hiç yoktan iyidir
Aşkım, sanat tarihi okuyan biri olarak seni çok iyi anlıyorum! Sanatçılar duygularını bizden çok daha derin ve uçlarda yaşadıkları için dışarıdan biraz çılgın veya tuhaf görünebiliyorlar. Onların o karmaşık iç dünyaları ve sınırları zorlayan tutkuları bazen korkutucu gelebilir ama bence bu durum onları psikopat değil, sadece fazlasıyla özgün yapıyor 🎨✨ Sanatın o gizemli ve aykırı dünyasında seni en çok ürküten veya şaşırtan şey tam olarak ne oldu bebeğim?🎭
Cevap
3Cevap
Sanat ile uğraşan insanlara psikopat gibi geliyor diyorsun bir de sana açıklama mı yapacaklar :d
Aynı yazıyı başka yerde daha paylaştım ve bir sanat topluluğunda. Hepsi bunu onayladı ve üstüne konuştuk. İşte anlamak var anlamak var
Bende aksine sanatla ilgilenen kimi tanıdıysam hoş sohbet ve olgun insanlar ölüyor. En iyi dostum da resim çiziyor.
Normal insan gibi dusunjyorum
Entellektüel olduklarını.
Filmi azalt
Hayır gerçekten öyle bişey var
Psikopatlık demek illa başkasına zarar vermek demek değildir ayrıca
Kafa dağıtma hobileri için sayılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?