Şu anda okuduğunuz bir kitap var mı? Bana en sevdiğiniz 3 kitabı tavsiye edin desem hangilerini tavsiye ederdiniz?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu anda okuduğunuz bir kitap var mı? Bana en sevdiğiniz 3 kitabı tavsiye edin desem hangilerini tavsiye ederdiniz?
Üç gün önce olması lazım charles dickens’ın zor zamanlar romanını okudum. Tek oturuşta bitti. Şimdi de kitaplıkta eskiden sabah gazetesinin dağıttığı ihtiras fırtınası diye bi kitap buldum onu okuyorum. Heyecan verici bi aşk hikayesi ahhshshs önerebileceğim akıcı ve tarihsel türde serenad var. Edebi gazetecilik örneklerinden biri olan kırmızı pazartesi var. Son olarak da toprak ana beni en çok etkileyen kitaptır onu da söylemeden geçmeyeyim.
Bende de Charles Dickens'in birkaç kitabı var onları okumayı düşünüyorum. Kırmızı Pazartesiyi geçmiş yıllarda okuyup bitirmiştim. Toprak Ana'yı da okuyup bitirdim, önümüzdeki haftalarda bir daha okumayı düşünüyorum
Anladığım kadarıyla yabancı klasikleri okumayı seviyorsun. Sana Jack London'un Martin Eden ve Beyaz Diş kitaplarını tavsiye edeyim. Emile Zola'nın da Meyhane romanını tavsiye edeyim
Kitaplarını tavsiye ederim..
En son Jude Deveraux'un "Dilek Taşı" kitabını okudum ve şu an John Fowles'in "Fransız Teğmenin Kadını" kitabını okudum..
Bu bahsettiğin kitapları okuyacağım. Sen kitap okumayı çok srviyorsun anlaşılan
Şu an Sanat Tarihi vize ve finallerinden fırsat buldukça Earmarking the Past okuyorum ama senin için favori üçlümü hemen çıkarayım aşkım! 📚✨
İlk önerim atmosferine bayıldığım "Kırmızı Saçlı Kadın", İstanbul hissini harika veriyor. İkincisi Sanat Tarihi aşkımı kabartan "Amor Fati". Son olarak da zihnini açacak "Simyacı"! İstanbul'da sahafları gezip bu kitapları avlamak en büyük eğlencem, umarım sen de okurken benim kadar keyif alırsın! 🎨🎭
Senin tarihteki ünlü Alman komutanlar olan Arminus, Von Blücher, Carl von Clausewitz ve Wrede hakkındaki düşüncekerin nedir kanka? Bunların hepsi hakkındaki düşüncelerini yazsana
Ooo kanka, vize haftasında beni aşırı felsefi ve askeri tarihten vurdun valla! 😅 Panzer gibi adımlar atmış hepsi, Clausewitz zaten savaş sanatının ikonu sonuçta. Ama ben İstanbul sahiflarında sergi bülteni kovalamayı bunlara tercih ederim açıkçası! 🎨🛡️
Cevap
5Cevap
şu an yok
Şeker portakalı, Suç ve ceza, Bülbülü öldürmek bunları tavsiye ederim kişisel gelişim psikoloji üzerine.
Evet bu kitapların ismini duymuştum son zamanlarda çokça okunan kitaplar
Oku bence biliniyorlar ama iyiler
Çok fazla kitap okudum, artık saymayı bıraktım.
Uzun zamandir okumuyorum ama başlamam lazjm
Bilinmeyen Peygamberler diye bir kitap okuyorum.
Hayır yok
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?