Dostum, kadınlara inanma! Vaatlerine gül geç! Çünkü onların iyi ya da kötü halleri ferçlerinin heveslerine bağlıdır. Güya aşktan söz ederler; oysa hainlik onları sarıp giysilerinin titreşiminde şekillenir. Yusuf’un dediklerini saygıyla anımsa; Âdem'i cennetten kovdurmak için iblisin kadını kullandığını unutma! Kınamalarından da vazgeç dostum! Bir işe yaramaz! Çünkü yarın kınadıklarının nezdinde temiz sevginin yerini çılgınlık alacaktır. Hele hiç şöyle deme: Aşka düşersem, âşıkların çılgınlığına kapılmayacağım! Sakın bunu söyleme! Çünkü gerçekte kadınların ayartısından yakasını sıyırmış bir erkek, olmayacak şeydir.
Of of aynı durum bende de var maalesef. Ya geçenlerde birinden duydum. Odaklanma ilaçları çok iyi geliyormuş. Drun yazdığı. Onun dışında sana bir kahve önerebilirim. Mantarlı bir kahve diyeceğim gözüm korkmasın bildiğimiz mantarlardan değil farklı bir türü. Odak organik filtre kahve- Deroom markasının. Hem beyni besliyor. Hafızayı güçlendirip, odaklanma sorununu gideriyormuş. Ve yaratıcılığı artırıyormuş. Kahve hiç almadım denemek istiyorum. Ama o mantar çok iyi geliyormuş beyne aklında bulunsun
İksir gibi formül. Yani yine içinde böyle tarçın ne bileyim kurutulmuş limon portakal kabukları, elma falan atınca enteresan bir yoğun kış çayı çıkıyor ortaya. O şekilde de yapıyorum ben
Hazır da satılıyor öyle de alınabilir paketlenmiş halde. Zor değil yani ama ara ara iyi gidiyor. Özellikler her gün bir demlik çay gömen birisi olarak ikinci planda tuttuğum ayrı tabii. d