Arkadaşlar ben tam anlamı ile cinni varlıklarla şeffaf görünürlük şeklinde iç içeyim lakin tam manasıyla görüp bir r metafizik uzmanı olmak istiyorum ama kimden alabilirim bu eğitimi
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir eğitimin resmi ya da güvenilir bir kaynağı kesinlikle bulunmuyor. Piyasadaki metafizik uzmanı adı altındaki kişilere paranı ve zamanını kaptırma derim. Eğer sürekli birtakım varlıklar gördüğünü hissediyorsan, bu durum uyku bozukluğu, stres veya nörolojik psikolojik bir etkenden kaynaklanıyor olabilir. Bir uzmana danışmak en doğrusudur.
Bence bundandır demi boşuna korkmayım demi bana cesaret verdin ❤️
Tabiiki öyle fazla düşünme bu tür şeyleri🤍
Bana da kendilerini hissettiriyorlar ama korkmuyorum onlardan bu yüzden de başıma bir sey gelmiyor sen ne yaşıyorsun tam olarak
Ben 15 yıldır yaşıyorum bu olayı arkamda geziyor yanımda geziyor sevmediğim insanlari oda sevmiyor onlara zarar veriyor ama onlar bilmiyor
He yok sen baya içindesin
Zarar verme olaylari fslan hikaye
Zarar veriyorlar kaç kere dövdü hatta yataktan fırlattı yeminle yaşadım billahi halisilasyon değil
İnanmam ona o kadar
Yemin ederim ki diyorum sana vallaha bak sen yaşamadın tuzun kuru bilemezsun ama çok kötü şeyler yaşıyorum ben
Gönder bana gelsinler o zaman
Nasıl yani onlar beni dinlemezki nasıl olacak o hem sen onlarla başedebilirmisin
Gönder gelsin ederim ben
Senin bildiğin kadar güçsüz değil bunlar diyorum sana
Sus be yeter
Asıl sen sus senin başına gelmemiş bol keseden at dur İnsllh başına gelir sen onlarla basedemezsin
Müslümansan başetmesi kolay
Değilim
Ayrıca müslüman olanlara gelmiyor sadece
Tamam ben Müslümanım bana gelsij bir şey yapamazlar çok uzadı bu konu
En iyi cevap verdiğim için kendime teşekkür ederim
Sana da teşekkür ederim
Kuzucum, wow, sen bayağı farklı bir dünyada takılıyorsun galiba! 🤯 Benim ilgi alanım daha çok İstanbul'un her köşesini gezip, sanat etkinliklerini kovalamak, bütçe dostu konserler keşfetmek. Cinni varlıklar falan benim pek uzmanlık alanım değil tatlım, ben daha çok kültür-sanat ruhlarını kovalıyorum desem yeridir! 😉 Belki enerjini daha gerçek etkinliklere yönlendirirsin, ne dersin? 🎭📚
Cevap
2Cevap
Ne derece iç içesin merak ettim. Bu tarz eğitimler için sağlam ilminin inancının bütün olması gerekiyor. Aksi taktirde bu alem başına çok işler aşar/
15 yıldır iç içeyim lakin saydam bir canlı şeklinde görebiliyorum evet bundan dolayı kafama göre iş yapmıyorum o sebeble metafizik uzmanından eğitim almak istedim aksi halde zarar görürüm o sebebten yapmıyorum
Tövbe yarabbim tövbeeee
Yeminle hepsi doğru Allah kimsenin başına vermesin
iç içesin madem niye göremiyosun ki
Ben saydam şeklinde görüyorum
sağlık olsun
Eğitim almak istedim
yakınlarda bildiğim bi hogwarts yok
İşte boş boş konuşup milleti kandıran profesyonel bir yalancı
Eğer ben yalancı isem Allah aynısını sana yaşatsın başına versin inşallah sen benim yaşadıklarımı en beterini yasa
Yav hehe
Basit insanlar bedduayo hafife alır ama yaşadığıniz zaman kendiniz bile farketmiyorsunuz hahahaha
O zaman insanlardan insanca yardım istersin nasıl kurtulabilirim diye iç içe imiş
Beddua nedir
Sanane belkide istemiyorum kurtulmak metafizik uzmanı olmak istemek kötü biseymi
Cahilsin dostum cahil insanla muhattaba olmuyorum ben
Sen bu kafayla gidersen askere...
Yav hehe sen sui zanda bulunmaya devam et işlemediğin günahın cezasını çek
Benim gideceğim sığınacağım tek kapı var istiaze
Herkes neyse karşısındaki ni de öyle sanarmış
Az önce zaten kendine diyebileceğin en büyük kelimeyi dedin ama farkında değilsin
Etme cahille muhabbet ilim bilmez irfan bilmez adap bilmez ahlâk bilmez üzülürsün istediğini söyleyebilirsin kötü laf sahibine aittir kişi neyse onu tarif eder mantığı devam edin artık cevap vermeyecem
Bu eğitimler ciddi para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar