Tiktokta bi tane metafizik uzmanı karşıma çıktı bu kişi bazı bilgileri isteyip yani anne adı kendi adım soyadım doğum tarihim böyle bilgileri isteyip bakım yapıyormuş büyü nazar musallat vs. Var mı onlara bakıyormuş ben bu bilgilerimi versem baktırsam başıma iş açmış olur muyum kötü şeyler olur mu? Baktırmak istememin sebebi de şu ; tiktokta musallat hikayelerini falan dinlemistim ama baya hikaye dinledim 10 15 tane falan bi de arkadaşım başından geçen olayı anlattı ben bunlardan baya etkilendim ve beni bi korku sardı önceden de ben çok korkardım ama 3 -5 gün içinde korkum geçerdi ve her ne olursa olsun korksam bile tek başıma yatardım ama zaten dediğim gibi 3 5 gün içinde geçerdi korkularım aklıma bile gelmezdi ama bu son 1 aydan beri korkularım geçmek bilmedi 3 - 5 günde geçen korku 1 aydır geçmez oldu tek başıma yatan ben , 1 aydan beri annemle yatar oldum sürekli etrafımı kontrol ediyorum gölgeleri kontrol ediyorum ama çok şükür namaz kılıp kuran okuyunca rahatlıyorum ama sonra yine korkularım başlıyor gece olunca etrafı daha fazla kontrol ediyorum annemle yatmama rağmen sürekli kontrol ediyorum biri gelir diye ama çok şükür kötü rüyalar falan görmedim fakat bir gün sabah uyandığımda vucudumda 4 5 tane çizik vardı neden oldu bilmiyorum bende bu şeylerden korktuğum için bakım mi yaptırsam acaba diye düşündüm psikolojikte olabilir ama korkuyorum rahat edemiyorum bakım yaptırsam günah işlemiş olur muyum veya musallat olurlar mi kötü şeyler yaşar miyim bilgili biri varsa bilgi verirse gerçekten çok iyi olur
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu tür bilgiler varlıklara verilen bir nevi adres anlayacağın tehlikeli ve ücretsiz olması normal değil büyük bir ihtimalle musallat büyü var diyip dolandırma peşinde anlayacağın anladığı vs yok. Musallata gelecek olursak herkeste musallat var anne karnında olmaya başlar önemli olan siz zarar görüyor musunuz? Görüyorsanız temizlenmesi gerekir o yüzden dert etmeyin size tavsiyem bu tür şeylerden uzak durun ve korkmayın çünkü onlar böyle şeylerden beslenirler onlara kapı açmış olursunuz
Tiktotka karşıma son zamanlarda çok musallat hikayeleri çıktı onların hepsini izledim bide arkadaşım başından geçen olayı anlattı aşırı etkilendim. Önceden de mesela araştırma yapardım ama 3 - 5 gün içinde korkum geçerdi ve korksam bile tek başıma yatardım etkilenmezdim o kadar ama şu son zamanlarda sürekli karşıma öyle videolar çıktı ve 1 ay oldu hala korkum geçmedi sürekli bir yerden birileri çıkacak gibi hissediyorum gölgeleri falan kontrol ediyorum. Gece uyurken etrafı kontrol ediyorum kalbim sıkışacak gibi oluyor ağırlık hissi oluyor hep etrafımı kontrol ediyorum bir şey var mı diye. Önceden mesela az video izlerdim ve 3-5 gün içinde korku falan kalmazdı aklıma bile gelmezdi korksam bile tek başıma yatardım ama son zamanlarda nerdeyse 10 15 video izledim ve 1 ay oldu hala etkisinden çıkamadım hala korkuyorum ve annemle yatıyorum ona rağmen korkum geçmedi psikolojik midir yoksa musallat mi
Bide sürekli duvarları kontrol ediyorum uzun uzun bakınca da sanki bi gölge hareket ediyor gibi oluyor psikolojik mi değil mi çözemiyorum ama rüyamda falan kötü şeyler görmüyorum çok şükür ve namaz kılıp kuran okurken rahatlıkla okuyabiliyorum ibadet edebiliyorum. Ama sürekli gölgeleri duvarları kontrol ediyorum ve bunu 2 3 dakikada bir yapıyorum iyice kafayı yedim gibi ve bazen sanki gölge görüyor gibi oluyorum ama emin de değilim psikolojik olabilir mi
Psikolojik ama bu kafayla giderseniz gerçekleşir o kapıyı açmış olursunuz o kapı açılmadan hiç bir şey olmaz dert etmeyeye bakın psikolojinizi koruyamıyorsanız Ayetel Kürsi okuyun bol bol
Ama ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor aklımdan çıkmıyor yinede psikolojik midir
Hala psikolojik mi diyorsunuz. kafanızda şartlandırmayı bırakın
Musallat midir sizce korkuyorum ya 😑
Psikolojik
dolandırıcı onlar
Ücretsiz