Metafizik uzmanı ile ilgili bir şey sorcam lütfen detaylar kısmını okuyunnnn?

Tiktokta bi tane metafizik uzmanı karşıma çıktı bu kişi bazı bilgileri isteyip yani anne adı kendi adım soyadım doğum tarihim böyle bilgileri isteyip bakım yapıyormuş büyü nazar musallat vs. Var mı onlara bakıyormuş ben bu bilgilerimi versem baktırsam başıma iş açmış olur muyum kötü şeyler olur mu? Baktırmak istememin sebebi de şu ; tiktokta musallat hikayelerini falan dinlemistim ama baya hikaye dinledim 10 15 tane falan bi de arkadaşım başından geçen olayı anlattı ben bunlardan baya etkilendim ve beni bi korku sardı önceden de ben çok korkardım ama 3 -5 gün içinde korkum geçerdi ve her ne olursa olsun korksam bile tek başıma yatardım ama zaten dediğim gibi 3 5 gün içinde geçerdi korkularım aklıma bile gelmezdi ama bu son 1 aydan beri korkularım geçmek bilmedi 3 - 5 günde geçen korku 1 aydır geçmez oldu tek başıma yatan ben , 1 aydan beri annemle yatar oldum sürekli etrafımı kontrol ediyorum gölgeleri kontrol ediyorum ama çok şükür namaz kılıp kuran okuyunca rahatlıyorum ama sonra yine korkularım başlıyor gece olunca etrafı daha fazla kontrol ediyorum annemle yatmama rağmen sürekli kontrol ediyorum biri gelir diye ama çok şükür kötü rüyalar falan görmedim fakat bir gün sabah uyandığımda vucudumda 4 5 tane çizik vardı neden oldu bilmiyorum bende bu şeylerden korktuğum için bakım mi yaptırsam acaba diye düşündüm psikolojikte olabilir ama korkuyorum rahat edemiyorum bakım yaptırsam günah işlemiş olur muyum veya musallat olurlar mi kötü şeyler yaşar miyim bilgili biri varsa bilgi verirse gerçekten çok iyi olur

Metafizik uzmanı ile ilgili bir şey sorcam lütfen detaylar kısmını okuyunnnn?