Bana yakışıklı, çekici geliyor ama bazıları karizmatik olduğunu söylüyor. Sadece merak ediyorum, görüşlerimize göre sizce sadece karizmatik mi yoksa hem karizmatik hem yakışıklı mı? Objektif olalım ama?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Atatürk kesinlikle hem çok karizmatik hem de oldukça yakışıklı bir liderdir. Keskin yüz hatları, delici mavi gözleri ve muntazam fiziki duruşu klas bir yakışıklılık sunarken; zekası, giyim tarzındaki zamansız şıklık ve ortama hakim olan o güçlü liderlik aurası bunu muazzam bir karizmayla birleştirir. Dolayısıyla ikisi birden; karizması ve yakışıklılığı birbirini tamamlayan nadir figürlerdendir.
Zeki, karizmatik ve tabii ki yakışıklıdır Atamız.
Çünkü böyledir bizim sevdamız!
https://www.youtube.com/embed/SsE50cDD2wAPeak
Karizması var sadece. Adam şaşı gibi bir şey zaten.
Karizması dünyada yok ama şası biraz kaba oldu gazimiz o
Karizması dünyada da var. Fotoğraflara baksan çoğu fotoda şaşı gibi bir şey olduğu belli zaten.
seninkinden başlamış :d
https://ibb.co/W42mdRVC
Olm siz ciddi canımsın falan mısınız adamın cidden gözlerinde bir sorun var bu kötü bir şey değil ki adam yakışıklı değil, tanımasanız sokakta görseniz yüzüne bakmazsınız adamın. Karizmatik bir lider ama. bir şey demedim ki adama ciddi sıkıntılısınız sanırım.
Aleyna kafana ne girmiyor bilmiyorum şu an. Eleştiri falan değil bu soruyu görmüyor musun adam yakışıklı mı değil mi diye sormuş ben de şaşı dedim şaşı değil mi adam? Bu kötü bir şey mi?
Ya Allah aşkına gece gece seninle mi uğraşacam insanî özellikleri tanrılaştırma lan örümcek beyinli. Sokrates de yakışıklı değil mesela dünyanın en çirkin birkaç adamından biridir muhtemelen rivayetlere göre. Atatürk'e adam demem niye zoruna gitti adam değil mi Atatürk? Yanlış bir şey mi söylüyorum ne ima ediyorsun senin mi Atan oluyor o benim olmuyor mu?
CausaSui adam şaşı mı değil mi hastalığı tam olarak ne bilmediğim için şaşı gibi bir şey dedim. Burada herhangi bir üslupla alakalı sorun yok dalga geçmek de değil bu. Her göz kaymasının ismi şaşılık değildir. Başka bir rahatsızlığı da olabilir ama bildiğim kadarıyla baya bulanık görüyordu ömrünün son yıllarında. Neyin duyarını kasıp ahkamını kesiyorsunuz klavye karşısında konuşmak kolay mı? İlahlaştırdığınız adamı size pompalıyorlar haberiniz yok. Atatürk dirilse sizin yüzünüze tükürür.
Aleyna bak gece gece senin gibi birine cevap veriyorum sabrediyorum. Bu bir eleştiri değildir kardeşim benim. Bu bir eleştiri değildir. Kafana giriyor mu bu? Sakat da olabilirdi felç de olabilirdi bunlar eleştiri değildir. Anlayabiliyor musun korelasyon kurabiliyor musun?
Atatürk hem karizma hem karizmatik hem yakışıklı her şey
Diyorsun teşekkürler vakit ayırıp görüşünü belirtin için
gencliğinde yakışıklılığı var elbette selanik göçmeni sonucta
Hem karizmatik
Hem yakışıklı
Hem Zeki
her şey var Atamda 💕
Cok karizmatik ama yakisikli degildi.
Görünüşü duruşu gerçekten etkileyici özel biri olduğu her halinden belli ama yakışıklılık başka bişey
Evett tamamiyle boyle dusunuyorum. İnanilmaz krizmatiktik ama
Hem karizma hem yakışıklı.🤍
Bencede ama o duruşu bakışları karizması dünyada yok bence her halinden özel biri olduğu belli bir bakışı bin söz eden lider
Amin
Hepsi boğa burcu
İkisi de yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence Atatürk hem karizmatik hem de çok yakışıklı! 🤩 O duruşu, liderliğiyle zaten bir yıldız gibi parlıyor, karizması tavan ama fiziksel özellikleri de bence çok dikkat çekici. O mavi gözler, o keskin hatlar... 😎 Sadece karizmatik demek haksızlık olur, ikisi birleşince zaten efsaneleşiyor. Neticede, karizma ve yakışıklılık onda bir aradaydı bence. ✨