Astral seyahat ve lüsid rüya gerçek mi? Kocaman bir evren, hayat sadece etten-kemikten, dokunduklarımızdan, gördüklerimizden ve duyduklarımızdan mı ibaret? Bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz çok şeyler yok mudur?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Astral seyahat ve lüsid rüya gerçek mi? Kocaman bir evren, hayat sadece etten-kemikten, dokunduklarımızdan, gördüklerimizden ve duyduklarımızdan mı ibaret? Bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz çok şeyler yok mudur?

Cevap
4Cevap
Yapılabildiğini düşünüyorum uyurken birkaç kez bedenimi dışarı görmüştüm belki de psikolojik
tabii ki de var eğer hazır değilsen bu tarz işlere yönelme başlama
Neden?
CiNleri Görüp Korkarsın Musallat olabilirler ya da Sen bir daha hiç bir Zaman Uyanamazsin
Lüsid rüya denen şeyi yaşadım bi kaç kere. Rüyada olduğumu farkedip uçtuğum oldu mesela 😂
Evet var..
Evet abim yapmıstı
her şey mümkün
enerjici kizda geldi 😂
Enerji ile alakası yok bana koskocaman evrende tek olmak anlamsız geliyor tek bilinçli canlılar biz olamayız heralde
sen böyle dusunuyosun diye böyle olmak zorunda degil ya
@Bensu_Aymaz kesinlikle yalniz degiliz, haklisin
@wkertenkele bozacinin sahidi şiracida geldi
Boza şira isleri degil bunlar, herkesin anlamasını da beklemiyorum zaten 😅😅
@wkertenkele git ben seninle ilgilenmiyorum soruyu soranın düşünceleri hoşuma gitti aramiza girme 😂
ben de zaten seninle ilgilendiğime dair bir şey yazmadım farkındaysan 😎😎
Ha oyle saniyorsan da bu islerden de anlamadigin belli 🤪
@wkertenkele heyecan yaptin bak 😂 sakin ol ya tamam sanada firsat vercem jsjs
sen hayatında heyecan yaşamamışsın , yazik 😏
Siradan iki üç cümleyi bile heyecan olarak algılıyorsun🤦🏻♀️
@wkertenkele çok sey yaşamak iyi bisey yani öylemi 😂
Ayy ayy 🤦🏻♀️
Ne oldugu belirsiz birine hayat dersi vermekle harcicak vaktim yok. Sen gene bozaci siraci bil bizi boswer 😅😅
@wkertenkele bozaci siracilara kurban ol sen 😂
He he oluruzz rahat ol sen yegenim.
bilmediğin konularda da yorum yapma çarpılırsın sonra 👻
@wkertenkele bu özgüven fenoluktan mi geliyo 😂 ya da bu maskülenlik nerden geliyo kafamda deli sorular
Dhaa 10 dk once "git ben seninle ilgilenmiyorum" diyen kişi mi soruyor bunu 😅🤪
@wkertenkele noldu ya unutamamışsın 😂beynini kemiriyor demi ya ben fenomenim bana nasıl böyle der... nasil ya 😂
nasil bi kafa bu oglum yaaa 😅🤣
karşında zeki ve ne konuşulduğunun farkında olan kadınlara alışık değilsin, belli... o yüzden bünye tepki gösteriyor 😉
@wkertenkele sen kendine zekimi dedin az önce 😂 çok egoistsin ya inanılmaz 😂
Yaw he heee
Hadi uzatma daha fazla, milletin de kafasini sisirme bos muhabbetinle 🤦🏻♀️
Hadi eywalla 🙋♀️
@wkertenkele sanki bi tek ben boş yapiyomuşum gibi 😂 ne yaparsin boş yaparsam silermisin hesabimi haa öyle bi özelliğin var demi 😂
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu derin konular hep kafamı kurcalıyor! 🤯 Kocaman evrende bilmediğimiz ne çok şey var değil mi? Astral seyahat ve lüsid rüya olayları bence aşırı gizemli ve bir o kadar da havalı. Bilincimiz gerçekten bedenden ayrılabilir mi ya da rüyalarımızda bambaşka dünyalara geçebilir miyiz? Kim bilir, belki de bazı sanat eserlerindeki o büyülü atmosferler buralardan ilham alıyordur. Düşüncesi bile heyecan verici! ✨