açık net inanan yapan var mı
Arkdaşlar astral seyahat veya lucid dream gerçek mi sizce aramızda astral seyahat veya lucid yapan var mı?

Youtube'da bir video gördüm astral seyahatle ilgili öylesine bir deneyim dedim. Koltuga uzandım ve videoda denilnlen şeyleri zihnimde canlandırıyorum vs. Her neyse gözümü açtım. Yine aynı koltukta aynı şekilde yatıyorum ama kalkamıyorum sesim falan çıkmıyor öyle saatlerce uğraştım ama hareket edemedim sonra kalktım. Ev yine aynı sadece bazı eşyaların yerleri değişmiş gibi annem eve geliyor. Anneme diyorum anne sen neredesin işte sabahtan beri kalkmaya çalışıyorum sana bağırıyorum duymuyor musun beni neredeydin falan diyorum. Sonra bir anda gerçekte uyandım. Uyuya kalmışım. Meğersem rüyadaymışım ama çok korkmuştum 😅
Cevap
9Cevap
Lucid dream yapabiliyorum astral seyahat yapma kesinlikle bu çok tehlikelidir lucid dreamda yapmayı deneme oda tehlikeli başka sormak istediğin ne varsa bana sorabilirsin açıklayıcı bı şekilde anlatabilirim
Massaka reis astral seyehat yaptığını söylüyor o yüzden inanasim geldi
@elyastaha sanırım 70 yerden kurşun yeriz :Ddd
Rüyanızda uyanmak ve rüyanızı kontrol etmek istiyorsanız bunun iki farklı meditasyon yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz.
bir şeyler yaşadım ama anlam veremiyorum ne olduğuna dair
Gerçek ama 24 saat sanalda takılan bi insanın yapacağı bişey değil
Bana kalsa ne kürt ne laz olmak isterdim bana kalsa isveçli norvecli olmak isterdim
aşldaşslkdmlamdlkasmdlkmas güzeldi
Sjjsjsjjssj gülme sjsjsjs
iskandinav diyosun bira çat çat :d
Çat çat mıı sjjsj
aklıma vikingler geliyor izledim de :d
Sjjjds iyi vucutlarından başka biseyler kalmiş aklında güzel... sjsjsm
Gercek ben astralo yapmaya calistim olmadi ama istem disi yaptim 4 kez falan kisa surdu o da odamin icindeydim lucid ruyada gercek yani cogu kisi bazen illa hayatinda 1 kere ruyada ruyada oldugunu farketmisdir
Astral seyahat baştan sona yapabilmesi yıllar alan ama yapıncada terk edilemeyen muhteşem boyuttur
Arkadaşım yapıyordu söylediğine göre.
Lucid rüyayı birkaç kez gördüm.
bilinçli mi istemsizce mi
Evet gerçek
deneyimin oldu mu o yüzden mi gerçek diyosun
Astral denedim ama olmadı. Diğer lucid ise sanırım her gün veya her hafta istemsizce oluyor. Rüyada olduğumu anlıyorum 😅
Lucid dream yaptım 2 3 kez.
bilinçli mi yaptın yoksa istemsizce mi
Rüyanın ortasında rüyada olduğumu farkettim. Dedim kendi kendime bu benim rüyam neden istediğim şeyler olmasınki rüyamda diye. Sonra da bir şeyler yaptık 😉😉
onu nasıl fark ettin hatırlıyor musun
Her rüyamda aslında rüya içinde olduğumu fark ederim ama müdahil olmam çoğu zaman. Şöyle fark ederim, rüyada bulunduğum ortamdan ve insanlardan anlarım.
Yapmadım
Var bennn
bilinçli mi istemsizce mi
En İyi Cevap