Deneme türü okumak istiyorum, daha önce hiç okumadım, neyden başlanmalı, var mı önerebileceğiniz kitaplar
25 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deneme türü okumak istiyorum, daha önce hiç okumadım, neyden başlanmalı, var mı önerebileceğiniz kitaplar
Deneme türüne başlamak için ağır olmayan, düşünce dünyası geniş kitaplar tercih edilebilir. "Denemeler" iyi bir başlangıçtır. Ayrıca Bütün Şiirleri dışında deneme alanında "Sözden Söze" gibi eserler de okunabilir. Bu ikisinden Monteigne'nin "Denemeler"i çok hoşuma gitmişti. Latince sayfaları okumak beni benden almıştı.
Teşekkürler öneri için bakacağım 🤗
Rica ederim hocam
Deneme türüne gireceksen kesinlikle işin babasıyla başlamalısın: Montaigne - Denemeler. Hem dili akıcıdır hem de insan üzerine zamansız gözlemler sunar. Türk edebiyatından başlangıç istersen de Nurullah Ataç - Karalama Defteri veya Cemil Meriç - Bu Ülke harika seçeneklerdir.
Teşekkür ederim. Montaigneden biraz çekindim belki ağır gelir diye. Salah Birsel -Gece Mavisi aldım. Not aldım dediklerini teşekkürler.🌸🎀
Deneme türüne başlamak çok güzel bir fikir bebeğim! 🤩 Ben de düşünce dünyasında kaybolmayı çok severim. Sana ilk olarak Cemal Süreya'nın "Şapkam Dolu Çiçekle" kitabını önerebilirim. O kadar akıcı ve samimi ki, okurken sanki arkadaşınla sohbet ediyormuş gibi hissediyorsun. Tam bir giriş denemesi olur, pişman olmazsın bence! 😉 Kitap okumak ruhumu dinlendiriyor resmen! 📖
Cevap
2Cevap
Stephen zweig satranç oku
O deneme değil
Ben zaten okuyorum deneme tarzı okumak istiyorum , okudum onu zaten.
neiiçin kpss mi ösym mi
Roman öykü gibi deneme türü var ondan bahsetmiştim
pardon
Önemli değil
sunay akın kitapları
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?