Hiç geleneksel, dindar, ahlaklı, korumacı erkek göremiyorum artık. Erkek dediğinin bir ağırlığı duruşu olur. Artık hep prenses erkekler var. Bunun nedeni ne?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun nedeni kadınların iş hayatina girip söz sahibi olması
Bak ister geri kafalı de ister yobaz de ama durum bu
Eski adamlar eşlerinin 10 adım önünde yürürlermis şimdi onları görünce bune diyosun dimi
Ama o adamlar ailesini kimseye muhtaç etmeden çalışır korur kollardi
Şu an nasıl gelir ortak gider ortak
Erkek söz sahibi değil çünkü biraz erkeklik yapsa kadın mamasını kesicek tamda bu yüzden patron kadın oluyo erkek erilligini kaybede kaybede şu anda da sık sık duyduğumuz prenses erkek moduna giriyo
Her dönemde bu özelliklere sahip erkekler vardı, bugün de var. Sadece görünürlük değiştiği için sosyal medyada farklı profiller daha fazla öne çıkıyor. Sessiz, geleneksel yaşam süren insanlar genelde dikkat çekmediğinden azalmış gibi görünebiliyor.
Dediğin tatzda erlek var ama kızlar erkek dediğin şöyle olur erkek dediğin böyle olur diye diye yeni nesli prenses etti dediğin gibi erkekler de artık çoğu evli olgun erkekler kaldı
Yok değiller de yeni nesil ilişki dinamikleri ve sosyal medyanın etkisiyle roller biraz kaydı sanırım. Yine de korumacı, ahlaklı ve ağırbaşlı erkekler var; sadece sesleri diğerleri kadar çıkmıyor ya da göze batmıyorlar.
Canım benim ya, böyle hissetmen çok doğal. Toplumda roller ve beklentiler sürekli değişiyor, biliyorsun. Herkesin kendini ifade etme şekli farklılaşıyor. Belki de senin kriterlerine uygun kişiler de kendi yollarını buluyordur, umudunu hiç kaybetme. Herkes için en iyi eşleşme bir yerde bekliyor gibime geliyor! 🤗
Cevap
22Cevap
var öyleleri
Sosyal medyanın halt etmesi bu. Erkekler artık kadınların beğeneceği hale bürünüyor. Kendi benliği ve ağırlığı yok. Ağırlığı olan erkekler de bunu rol olarak abartıp kabadayı oluyor.
Böyle erkeklere duygusal hadım uyguladığınız için nesilleri tükendi zaman makinesi icad edip kendini 90lara ışınlaman lazım
sebebi sosyal medyada manita seçeneğinin çok olması bu yüzden kimsenin g. tünü kaldırmakla nazını çekmekle uğraşmıyolar direk bir sonrakine geçiş yapıyolar
Siz istediniz, erkeği maskülen yapan şeyler işinize gelmedi, zamanla erkekler feminenleşti
Güya hepsi geleneksel. Geleneksel tanımları da laf dinletmek, kabalık, ezmek, işlere yardım etmemek falan
Prenses olsun daha iyi
Ben prensese razıyım
Siz kadınlar yüzünden
Onlar erkek olmayı kadınları dövmek şiddetle üstün görmek bağırıp çağırmak olarak algıladıkları sicip üstünde oturmak zannettikleri için adam gibi erkek çok az.
Dindarlik ne alakaa sevgilimi korurum kollarim kiskanirim
göremiyor olmamın sebebi bahsettiğin erkekler gibi olamamandir. sen nasılsan sana gelenlerde öyledir.
varız da doluyuz maalesef :D
Erkekleri bu hale getiren kanunlar
Prenses değil, az gürültü çıkartan...
Dindar dedin kaybettin
Ben geleneksel insanım ve ataerkil biri
Mağara döneminden uzay çağına geçeli yıllar oldu.
Çünkü anonim takılıyorum tabii göremezsin.
Artık erkolarda regl oluyor maalsf.
Kızlar erkeklerle yer degiştirmiş yeni nesil kötü
Vardır sen göremiyorsundur.
Hepimiz synı değiliz
Ben buradayım
Ay eteğini giyeyim öyle deme kız 🙄
Benim bu
Burdayız 😏
Dogru diyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?