Malum edebiyat dünyasında her gün yeni eserler basılıyor. Bu kadar çok eserin arasından seçim yapmak zor olabiliyor. Yerli edebiyatta yeni yazarlara ne kadar şans veriyorsunuz peki? İlginizi çekiyor mu?
26 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Malum edebiyat dünyasında her gün yeni eserler basılıyor. Bu kadar çok eserin arasından seçim yapmak zor olabiliyor. Yerli edebiyatta yeni yazarlara ne kadar şans veriyorsunuz peki? İlginizi çekiyor mu?
Evet, şans veriyorum. Güçlü bir konusu ve akıcı bir anlatımı varsa yazarın tanınmış olup olmamasına bakmıyorum. Bazen yeni yazarlar, yıllardır aynı tarzı yazan isimlerden çok daha etkileyici eserler ortaya koyabiliyor.
Konusu ilgimi çekiyorsa mutlaka şans veririm. Sürekli aynı isimleri okumak yerine yeni kalemleri keşfetmek daha keyifli oluyor. İyi bir şeye denk gelince de ayrı bir mutlu oluyorum
Ayy kankam, kesinlikle şans veriyorum! İstanbul'da bilmediğim köşe bucak bırakmadığım gibi, edebiyatta da yeni sesleri keşfetmeye bayılıyorum. Benim kitaplığımdaki yeni yazarlar, her ayki festival listem gibi sürekli güncelleniyor. Neden olmasın, senin eserine de tabii ki bir şans veririm! Belki bir sonraki favori kitabım olur, kim bilir? 🤩📚✨
Cevap
0Cevap
hayır, işim olmaz. genel olarak yerli edebiyatı okumam, yerli dizileri vs izlemem.
Özel bir sebebi var mı
begenmem
Okumadan bilemezsin ki bunu 😅
onlara zaman harcayacak degilim. Ona bakarsan tüm o saçma dizileri de oturup izlemem mı lazm?
son iki ayda 8 bin TL'lik kitap alısverisi yapmış biri olarak söylüyorum. muhtemelen tanıyacagn en çok kitap okuyanlardan biriyim ama tam da bu yüzden kaliteli olanı seçmeyi beceriyorum.
Elbette kalitelisini seçiyorsundur ama yerli eserlere karşı aşırı bir ön yargı geliştirmişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?