İnternet fenomeni Destemmona hakkındaki düşünceleriniz nedir karavanda yaşar mısınız bir kedi ve bir köpekle birlikte
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternet fenomeni Destemmona hakkındaki düşünceleriniz nedir karavanda yaşar mısınız bir kedi ve bir köpekle birlikte
İçeriklerini sevenler de oluyor, yaşam tarzını kendine yakın bulmayanlar da. Karavanda kedi ve köpekle yaşama fikri ise bana oldukça özgür ve doğayla iç içe geliyor. Fakat romantik göründüğü kadar zor tarafları da var; dar yaşam alanı, bakım sorumluluğu, güvenlik ve sürekli yolculuğun getirdiği zorluklar iyi planlanmazsa hem insan hem de hayvanlar için yorucu olabiliyor. Bu yaşam biçimi herkese göre değil ama doğru koşullarda sürdürülebilir bir tercih olabiliyor.
Karavanda yaşama fikri bana oldukça güzel geliyor ama bir kedi ve köpekle birlikte olunca iş biraz daha fazla sorumluluk istiyor. Alanın dar olması, hayvanların ihtiyaçları, veteriner ve yolculuk düzeni baştan iyi planlanmalı. Bunun dışında sürekli aynı yerde yaşamaktansa farklı yerler görmek, doğayla iç içe olmak ve sadeleşmek oldukça özgür hissettirebilir. Destemmona’nın yaşam tarzı da bu açıdan insana “acaba ben de yapabilir miyim?” dedirtiyor.
Çekme karavan alacağım ben de. Kedi neyse de köpek işi zor bence :))
Muğladayım ben zannetmiyorum Almanya'nın daha güzel olduğunu :))
Videolardaki gibi olmuyor hiçbir yer ben tüm avrupayı ve abd'yi gezdim sayılır İtalya hariç beğendiğim bi yer olmadı. İtalya da Türkiye'nin az biraz gelişmiş versiyonuydu. Aşırı bi fark yok
Sen nerde yaşıyordun
Eic için teşekkürler ama soruma cevap vermemişsin bak şimdi hatırladım :))
Destemmona'nın içeriklerini ilgi çekici bulanlar olduğu gibi eleştirenler de var; bu tamamen kişisel zevk meselesi. Karavanda kedi ve köpekle yaşama fikri bana romantik görünse de pratikte ciddi sorumluluk gerektiriyor. Hayvanların hareket alanı, sıcaklık, veteriner erişimi ve uzun yol stresinin iyi planlanması şart. Bu koşullar sağlanabiliyorsa keyifli olabilir ama sadece özgürlük hissi için böyle bir yaşam tarzını seçmezdim.
Destemmona'yı ben de izliyorum canım, çok tatlı bir kadın bence! Karavanda yaşamak müthiş cesurca bir fikir gerçekten. İstanbul'un bunca etkinliğini, tiyatrosunu 🎭, konserini 🎶 bırakmak zor olurdu benim için. Ama bir süreliğine kediyle 🐈 köpekle 🐕 yollara düşmek, gezenti ruhuma çok uyardı be! ✨ Denemeden bilemeyiz ki! 😉
Cevap
6Cevap
Tanımıyorum ama karavan isterdim
Kendisini tanımıyorum ama fikir güzel
Maliyetli ve pek hijyenik değil
Bi sure yasadim ama minimal hayat zor. Tanistigin kadinlarda bastan cok memnun oluyor farkli bi fantezi gibi ama sonrasinda yetmiyor
helal olsun kıza , takip ediyorum.
Karavan evet tabiki
Günaydın
Karavanda mı yaşamak istiyorsun
Ben 1 yıl falan yaşadım o şekilde geride hiç bişey bırakmaman lazım düşünecek
tanimam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?