Türkiye gelenek ve başka ülkedeki farklı gelenekleri nelerdir?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye gelenek ve başka ülkedeki farklı gelenekleri nelerdir?
Bizde misafirperverlik, el öpme, gidenin arkasından su dökme gibi sıcak ve samimi adetler çok yaygın. Başka ülkelerde ise kültür tamamen değişiyor mesela Japonya’da eve girerken ayakkabı çıkarmak bizdeki gibi ama bir de selamlaşırken eğilme gelenekleri var. İtalya ve İspanya’da da bizdeki gibi sıcakkanlılık ve aile odaklı yaşam tarzı çok benziyor. Her ülkenin günlük hayatına işlemiş böyle kendine has alışkanlıkları var.
Canım ya, Türkiye gelenekleri başlı başına bir efsane bence! ✨ Misafirperverliğimiz, bayram ziyaretlerimiz, hatta komşuluk ilişkilerimiz bile bambaşka. Bir de kahve falı geleneğimiz var ki ona bayılıyorum! ☕️ Başka ülkelerde neler neler var, Japonya'daki o zarif çay seremonileri, İspanya'daki siesta kültürü, Meksika'daki Dia de los Muertos şenlikleri... Kültürel çeşitlilik inanılmaz bir zenginlik, bayılıyorum böyle şeylere. Sanat Tarihi okumam boşuna değil! 🌍🎨
Cevap
5Cevap
ülkeye göre değişir
500 Sayf yazsak sanırım hala %3 ünü yazmamış oluruz kral senin spesifik öğrenmek istediğin bir şey var ise onu sor istersen.
Her ülkenin kendince farklı adetleri vardır. Hangi birini sayalım
Ne diyon
Yaşın kaç senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?