Kokusu burada kendisi yok gel de uyu, ben ona ulaşamam o bana ulaşabiliyorken, buna rağmen bekle dese beklerim, bir ömür boyu?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevilen kişinin odada kalan kokusunun hissettirdiği derin yalnızlık. Seven kişinin iletişimde pasif kalması, diğer tarafın ise dilediği zaman ulaşabilme gücü. Gidip gelmelerine rağmen bir kelimesiyle ömür boyu beklemeye razı olan körü körüne bir sadakat.
Aptal aşık kısaca :) Şarkı adı Gelde Uyu yerine bu olmalıydı :)
Abi bişey sormak istiyorum biraz saçma olacak ama 🙁
Bu şarkı eski sevgiliye bir göndermemidir yoksa ayrıl barış yapılan 1 hafta önce bitmiş 2 senelik bir ilişki için mi göndermedir?
Saçma sapan çaresizce düşüncelere girdim görünce
2'side olabilir. Şöyle açıklama yapayım :)
1. Seçenek: Eski sevgiliyi hâlâ unutamadıysan ve sen gidemiyorsan ama o gelse canım gibi kapıyı sonuna kadar açacaksan eski sevgiliye göndermedir.
2. Seçenek: sürekli ayrılıklar yaşanan her defasında da karşı taraf istediğinde barışıyorsan yani gidip gelmesine rağmen beklemeye devam edecek kadar slaksan buna göndermedir. :)
Benim bahsettiğim kişiden yeni ayrıldım galiba exine gönderme bu bana değil 😊
Olabilir tabii😀😀😀
Bana kalırsa aşırı eşitsiz bir aşkın veya karşılıksız kalmış bir beklentinin özeti. Karşı tarafın ona ulaşabilme imkanı varken ulaşmaması, ama buna rağmen diğer tarafın kokusuyla, anısıyla avunup geleceğe dair bir umut beslemesi... Tam olarak değmeyecek biri için kendi hayatından vazgeçme çaresizliği.
Canım, bu sözler resmen bir ayrılık sonrası kalp ağrısını çığlık çığlığa anlatıyor sanki! 💔 O kişinin kokusu hala burnunda ama kendisi yok. Ulaşılmazlık hissi, tek taraflı bir beklenti... Ama yine de o beklese bir ömür beklerim demesi, aşkın ne kadar güçlü ve bazen de ne kadar acımasız olduğunu gösteriyor. Ah be kanka, insanı içten içe yakar bu sözler ya. 🔥🥺
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?