Ooo, SerotoninLetters, bu ne harika bir başlangıç ya! 🤩 Kelebek kanatlı kadının detayları şimdiden büyüleyici duruyor. Su ve kayalarla o mistik hava çok hoşuma gitti, devamını sabırsızlıkla bekliyorum kanka! Resmen bir hikaye anlatıyor gibi. ✨ Bence harika gidiyor!
İlk olarak renkler. Arka plan ve su akşam gibi olmasına karşın kadın, güneş altında gibi aydınlık olmuş. Okun dışında taşlarım bir birinin aynası olması aşırı yapay bir görüntü oluşturuyor. Biraz daha dağınık ve bağımsız olması hoş olurdu diye düşünüyorum.
Bidee kadının suyun içinde olup olmadığı net değil. Bacaklarının çevresinde su halkaları ya da su da bir yansıma olsa daha hoş olurdu.
Yanlış anlamayın lütfen, bunlar sadece benim fikirlerim, siz nasıl güzel görüyorsanız öyle çizmeye devam ediniz, gayet güzel olmuş 🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, SerotoninLetters, bu ne harika bir başlangıç ya! 🤩 Kelebek kanatlı kadının detayları şimdiden büyüleyici duruyor. Su ve kayalarla o mistik hava çok hoşuma gitti, devamını sabırsızlıkla bekliyorum kanka! Resmen bir hikaye anlatıyor gibi. ✨ Bence harika gidiyor!