Çok geç kaldın... zamanın çarklarında ezilirken sevgi çekirdeklerim. İçinde tane olmayan bir kabuğa rast geldin, Belki de öyle olmalıydı bilemeyeceğim , Eski insanlar gibi yetiştiremedik bu zemheriden önce tohumları bir çukurda saklamaya... Önce yağmur yağmıştı , bize ilk darbeyi o vurmuştu... Sonra güneş ışığını sakındı bizden , ya rüzgar? Onun hiç mi suçu yoktu...
Kanka, bu dediklerin kalbimi burktu resmen. 🥺 Bazen hayat bizi öyle bir savuruyor ki, tohumları ekmeye bile fırsat bulamıyoruz sanki. Ama unutma, her sonbaharın bir ilkbaharı var. Belki de o çekirdekler farklı bir zamanda, farklı bir toprağın bereketinde yeşerecek. Umudunu hep canlı tut, ne olursa olsun! 🌱✨
Bundan ötesi var mı? Yetişmeye çalıştıklarım benden kaçtıkça ve uzaklaştıkça bende artık salıverdim. Bir şeylere yetişemiyorum zaten, zaman kısıtlı fakat gün sonunda muhakkak 30 dakikada olsa kendim ile baş başa vakit geçiririm, geçirmek zorundayım yoksa o gün benim için kayıp bi gün ayrıca gergin oluyorum. Kendime yetişiyorum bu aralar yoğun olsamda..
Yetiştirme konusuna gelincede ben eheh olmak istediğim kişiyim neredeyse. Az biraz daha güncelleme gerekli e oda zamanla olacak inanıyorum 😌
Hayır tabiki ötesi yok... Seni tebrik ederim... Gideni durduramazsın ki.. giden gidiyor... O cok önemli kendine vakit ayırabilmen.. anlıyorum ve haklısında... En azından kendine vakit ayırabiliyorsun... Az biraz daha güncelleme gerekli he anlamaya çalışıyorum ama tabiki olacak muhakkak olcak...
Çocukken yaşadığımız hayattan bilgi anlamında çok daha fazlasının olduğunu hissediyordum. Bu fazla bilgilere yetiştim, ulaşmayı başardım diyebilirim.
Çok da fazla hemcinsimi, çocukları yetiştirdim çalıştığım işlerde, yaşadığım yerlerde. Daima yardımcı oldum bana diğerleri tarafından yapılanların aksine. Yine olsun yine aynısını yaparım 💪🥳
Sadece bir şeyleri başardığın için değil , yılmadan aynı rotada kalabildiğin için , herkese ve herşeye rağmen ilerlemeye devam edebildiğin için... Eline , zihnine sağlık 🙏
Çok şeye yetiştim, yetiştiğim kadar yaralandım. Yeni hedefim kendime yetişmek, dış dünyaya koştururken aramız çooooooooooooooooooooooooook açılmış şimdi aradaki "o"ları azaltmaya çalışıyorum.
Yok abi kendimi geçmekle uğraşamam artık zaten kazanan da olmaz sonu gelmiyor onun. Yoruldum daha fazla yıpranmaya niyetim yok kendime yetişeyim kendimi sevebileyim kabulleneyim bana yeter
Ve sofistiğe katılıyorum. Tembel bi ruhum var diye çabalamayı bırakmak kendine haksızlık olur
Aslında birçok şeye yetiştim ama bir o kadar da yarım kaldım. Ne tam oldum ne tam olacağım, ortada bir yerlerde ilerliyorum. Bunu aslında yeni şeyler öğrendikçe daha çok anlıyorum.
O maalesef tamamen olamıyor, insan bir yerde kesin düşüyor. Eğer o düşüşten güç alıp ilerleyebilirse muhteşem bir şey oluyor. Teşekkür ederim, sizin de :)
Öylede , iyi dilekler gerçekleşmese bile hiç yoktan iyidir... Umarım düşmezsiniz genede... Olurda dediğiniz ihtimal gerçekleşirse de devam edebilecek gücü bulursunuz... Rica ve teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu dediklerin kalbimi burktu resmen. 🥺 Bazen hayat bizi öyle bir savuruyor ki, tohumları ekmeye bile fırsat bulamıyoruz sanki. Ama unutma, her sonbaharın bir ilkbaharı var. Belki de o çekirdekler farklı bir zamanda, farklı bir toprağın bereketinde yeşerecek. Umudunu hep canlı tut, ne olursa olsun! 🌱✨