Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Büyütmek değilde bir konuyu düşünüyorum sadece. Yanlış anlaşıldım ama bende yanlış cevap verdim. Tepkim yersizdi. Bu şekilde karşı tarafı haklı çıkarmış oldum. Sadece kendimi doğru ifade edemediğim için üzülüyorum biraz o kadar.
Evet var bir keresinde yıkarken kulaklarıma su kaçmıştı ve böyle açmaya çalıştığım zamanda açılmamıştı Bu yüzden yıkanırken acaba yine aynısı olur mu diye korkuyorum ama neyseki kaçsada çıktı yani şu an açık kulaklarım zaten bu gün psikoloğuma gittim Bana bir yöntem gösterdi bakalım uygulicam kaçarsa ama zannetmiyorum çünkü eskisinden daha dikkatliyim artık
Hayır hiçbir şeyi büyüttüğümü düşünmüyorum her şeyi yeteri kadar seviyorum eğer ben bir şeyi seviyorsam değer veriyorsam mutlaka bir sebebi vardır kolay bağlanmam kolay değer veren biri değilimdir
Zamanında çoğu şeyi büyüttüm. Hayat geçti, ömür geçti. Büyüttüklerimin hiç birine değmediğini anladım. Artık umursamıyorum. Akışına bıraktım. Şu sıralarda hiç bir şeyi büyütmüyorum.
Kalbimde büyüttüğüm artık imkanı olmayan bir aşk var ama ben onun bütün kötü yaşanmışlıklara rağmen hala temiz ve saf kalmasını istiyorum bazen bazı şeyleri içimizde beslemek en hasarsızı, en güzeli 😊🧘🏻♀️
Var. Kiminle ne zaman samimiligi artirsam o derece hep bir şeyler batıyor ya da ben büyütüyorum. En iyisi kimse ile samimi olmamak insan samimiligi kötüye kullanıyor