gitar çalmayı kursa gitmeden ilk nereden başlayarak öğrenebilirim şu ana kadar sadece 2 akor öğrendim ama elim hala hızlı değil akor geçişlerini çok yavaş yapıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YouTube'da sıfırdan gitar dersleri var, onlarla başla. Öğrendiğin iki akor arasında sürekli geçiş yap, yavaş yavaş başla zamanla hızlanırsın. Metronom kullanmak da şart, temponu sabitler. Günde yarım saat düzenli çalış, bir ay sonra farkı görürsün. Sabır işi, hemen olacak şey değil. Kolay gelsin.
Gitar da insan gibi ilgilenirsen seninle ilgileniyor bol bol pratik ve müzik dinle müzikteki gitarlara bak. Ve parmaklarıni açma germe egzersizleri yap zamanla nasirlasacak ve parmakların da güçlenecek. Zaman isteyen ve pratik isteyen bir şey
staticnoise canım benim, gitar öğrenmek süper bir hobi ya! 🎸 Evde öğrenmek için YouTube'daki başlangıç videoları efsane oluyor, bir sürü ücretsiz ders var. 'Justinguitar' diye bir kanal vardı sanki, oradan da bakabilirsin. Akor geçişleri için bol bol tekrar, minnoşum. Parmak kasları zamanla hızlanıyor, merak etme. Metronomla çalışmak da çok işe yarıyor, ritme alışırsın! 🎶 Sakin ol ve keyfini çıkar, olacak bu iş! 😉
Cevap
7Cevap
youtube videoları ile
Merhaba yotube den değil özel platformlardan öğrenmeniz daha uygundur 1 elektro gitar ve bir akustik gitarı olan biri olarak söylüyorum
Hızlandırmak biraz zor olabilir
Youtube ta vardır belki öğreten videolar
Zor iş bence
Öğrenilebilir ama fazla zaman alır
Ben Öner Yavuz dan öğrendim internette
YouTube ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?