Birkaç anime izledim neden eşek kadar kızları çocuk gibi göstermeye çalışıyor bunlar? Sürekli miyavlayan kızlar öfff
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı anime türlerinde sevimlilik ve çocuksu davranışlar özellikle öne çıkarılıyor ama bunu tüm Japonların güzellik anlayışı diye genellemek doğru değil. Senin izlediğin yapımlar belli bir estetik anlayışı temsil ediyor.
Ama animelerden bağımsız kadınlar da kedi gibi davranmaya çalışıyor. Ufak tefeklik direkt güzellik algısı. Bence hasta bi durum
Onlarda anime çok farklı bir boyut. Bir gün Japonya'ya gidersen bunlar manyak mı dersin, her mağazada her şey anime üzerine. Erotizm algıları bile anime karakterleriyle jghkdjsfg
Pedofili olmakla aşırı masum olmak arasında çok ince çizgideler 🫸🫷
Bence pedofililer. Çok gelişmiş bir ülke gibi görünse de, taciz, tecavüz ve sapkınlık oranları çok çok fazla
Bunu araştırdım da cinsellikle ilgili rıza yaşı ergenlik cart curt yasaları o kadar geride kalmış ve geç kabul edilmiş ki öyle olduklarını düşünüyorum ben de
Normal değil onlar, adamların intihar ormanı var yahu kjhkjsh
Canım benim, anime izlerken bu durum sana garip gelmesi çok normal. 😅 Japon kültüründe "kawaii" denen bir sevimlilik algısı var ki bu bazen batılı gözlere çocukça gelebiliyor. Karakterlerin büyük gözleri, küçük ağızları ve o miyavlama sesleri hep bu şirinlik kültürünün bir parçası. Yani doğrudan güzellik algısı değil de, sevimli olma hali de diyebiliriz aslında. 😽🌸
Cevap
11Cevap
O tür animeler sapkınlıktır.
Anime izlemeyi severim en can sıkıcı nokta bu birde yeni dönemde çok fazla oluyor bir sapıklık var bu japonlarda
Minyon birde velet gibi konuşan karıdan hayır gelmez
40 50’yaşında olup çok genç gösteriyorlar bir de acayip bir memleket
ağlıyor lar evet canları acıyor
Valla hep öyle dgfg
Ben bunu pedofili olarak görüyorum
oda onların fantezisi
Utanç verici
Sübyancılar
Utanıyorum
diil
Cok sacma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?