Bu japon erkeklerinin güzellik anlayışı nedir bilen var mi ya da japon arkadaşı olan lütfen bir sorabilir mi bazı arkadaslarla konuşalım dedik beni gördükten sonra dönüş yapmadılar:(( ve normalde beğenilen çirkin olmayan biriyim neden böyle oluyo nasıl japon arkadaş edinebilirim acaba?
Cevabın nedir?
Bir Dünya Harikası Bosna Hersek'i ; Neretva Nehrinin Gerdanlığı Mostar Köprüsü'nü, Osmanlı Vezirler Şehri Travnik'i, Avrupanın Göbeğinde Saraybosna'yı, Doğa Harikası Vrelo Bosna'yı, Muazzam Tabiat Güzelliği'ni, Tadından Geçilmez, Leziz Börek ve Cevapisi Sonrasın da Lokumuyla Verilen Boşnak Kahvesiyle Bosna Hersek, Size Göz Kırpıyor. Kısacası Olmazsa Olmazlardan Tarih ve Doğanın Birlikte Sergiledikleri Güzel Bir Osmanlı Mirası, Balkanların Göz Bebeği Bosna Hersek'i Vizesiz Olarak Gezebilme Fikri Hoşunuza Gittiyse, Bosna'lıların Diliyle, Samimi bir "Alahimanet"'i duymak ve Kuzu Çevirme'nin Tadına Bakıp Bu Kare de Olmak İsterseniz; Bosna Hersek Burada Sizi Bekler.
Vip, Münferit ve Grup olarak fiyat güncellemesi yapmaktadır. Acenta ve Gruplara Çok cazip İndirimler Burada.
TourMostar Travel Agency
Bosna Hersek
iletişim için lütfen:
info@turmostar. com
+38764 424 434300 Yorumla
En İyi Cevaplar
Japon kizlar tam bir estetik bozuntusu buyuk goz icin lens abarti eylnr memeler silikon ama ten renkleri guzel ama erkekleri de zaman zaman ayni bir normal japonla bir de sahnede ki japona bak ona gore karar ver hem pipileri kucuk napcan kucuk pipili adami
13 Yorumla
Soran+1 yılŞey ben uzun vadeli düşünmüyorum zaten pek:)
Soran+1 yılAynen nasıl denedin anlatsana ben daha o asamaya dahi gelemedim ya
+1 yılHiç Anime İzledinmi Bilmem Ama İnce Uzun Ve Büyük Göğüslü Kızlardan Hoşlandıklarına Bakarak Söylüyorum.
Daha Çok Tatlılığa Önem Veriyolar :)
Manga Gözlü Kızlar Gibi...
Herneyse ;)013 Yorumla
Soran+1 yılOf uzun değilim ama tatlı oldugumu söylerler kilom da orta:)
- +1 yıl
Canım Benim Platform Giy...
Uzun Ol :)
Ayrıca Büyük Gözler Lazım.
Maskara Ve Göz Kalemiyle Onuda Hallederizde,
Peki Göğüsler?
Soran+1 yılMm fena değil kiloyu da verirsin oldu vallahi ah bir beğense ben ne kilolar veririrm deeeee daha konusan çıkmadı adamakıllı karşıma:((
- +1 yıl
Peki Tamam Ama Jeponca Biliyormusun?
Soran+1 yılHayır da anlasacak kadar ingilizce var ki ben bir bulayım i şevk ile ingilizceyi hatmederim vallahi
- +1 yıl
Jepon Erkeklerini Etkilemek Kolaydır !
Hemde Çok Kolay :)
Ama Aşık Olduğun Bimi Var Yoksa Jeponya Vatandaşlığı Almak İçinmi?
Soran+1 yılYok arkadaş ne vatandaşlığı beğendiğim erkek tiplerine uyiyorlar sadece nasıl etkilicem ya
- +1 yıl
Türk Kızısın Zayıfladığın ya da Balık Etliliğin Hafif Gittiğinde Çabucak Etkiliye Bilirsin Emin Ol !
Türk Erkekleri Gibi Değiller...
Erkek Tavlanma Sanatını Biliyomusun Peki?
Soran+1 yılA hayir canım narinim ben baya ama o sanati bilmiyorum ben lütfen anlat ne denilmeli nasıl muhabbete cekmeliyim onu
- +1 yıl
Karşındaki İnsan İngilizce Biliyor İse Ve Sende Biliyorsan Öncelikle Yapacaklarını
Söyliyim :) ;
+Daima seksi Ol...
+Daima İçten Ol Ve İylik Sever Ol...
+Tebessümüne Dikkat Et Güzel Gülümsemeye Önem Göster :)
+Şakalarına Gül.
+Bilinmiyen Masallar Arada Konuşmaların İçinde.
+Kendi Sorunlarından Daha Çok Onun Sorunlarıyla İlgilen (En Azından Kafesleyene Kadar ;) )
+Aşık Etmen İçin En Temel Kurallardan Biri Olan Ona Özel Olduğunu Göster !
Ne Bileyim Onun İçin Şarkı Yap ya da Resmini Çiz...
Bunları Yaparsan Aşık Edebilirsin...
Soran+1 yılHey yatabbim. yazisirken bu dediklerini nasil yapıcam
- +1 yıl
Resmini Çiz, Onun İçin Akroztij Şiir Yaz :D
Hayvanlara Yardım Ettiğin Yalanını Söyle
Şaka Yaparsa Herzaman Gül
Sorunlarıyla İlgilen...
Yaparsın Sen... - +1 yıl
hayir, bunu bir japon olarak soyluyorum ki, bu kisiden kisiye degisiyor. herkeste ayni degil. mesela ben dis guzellige degil de ic guzellige bakanlardanim. bana kalisa dis guzelliin hic bir faydasi yok. anime izleyen birisiyim fakat bu animelerde gecerlidir. ve japonya'da da boyle kisilere rastladim diyebilirim.
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. adamlar orda birbirlerini nasıl tanıyorlar ya. 1.5 milyar kişi. hepsi nerdeyse aynı. ilginç arkadaş. :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
18Cevap
+1 yılSenin için sırayla Japon güzellik standartları.
1) Beyaz ten ve bakımlı cilt.
2) Kalp şeklinde çene.
3) Çarpık diş
4) Üst kısmı "M" şeklinde ve alt kısmı büyük dolgun dudaklar.
5) Düz burun köprüsü.
6) Büyük gözler.
7) Yapılı vücud.
8) Tatlı hatlar ve davranışlar.
Bu kadar.
10 YorumlaGenelleme mümkün değil. Her erkeğin zevki ırktan bağımsızdır diye düşünüyorum. Ama sana belki bir fikir diye belirtmek isterim, şuanki erkek arkadaşım bir Japon. Daha önce İspanyol ve Taylantlı bir kız arkadaşı olmuş. Türk kızlarının daha güzel olduğunu düşünüyor. Biraz soğuk ve mesafeli adamlar. Biraz cesaretli davranman gerekiyor. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl söylesem ki genel olarak animeler onların fantezilerini gösteriyor yani zayıf büyük gözlü uzun bacaklı beyaz tenli bildiğin normal erkekler yani :)))) bu arada normalde seni beğenenler bizim gibi insanlar onlar sarı ırk yani nasıl biz herhangi bir sarı ırktan birini görünce "kesin çinli bu" diyip birbirinden ayırt edemiyorsak onlar da bariz özelliğimiz olmadıkça zor ayırt ediyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya biz çok farklıyız birbirimizden hem benim farklı özelliklerim de var bence bilemiyorum neyimi beğenmiyolar:(
Cevap sahibi+1 yıl:D onlarda kendilerini ayırt edebiliyorlar zaten ama biz dışarıdan insanlar olduğumuz için ayırt edemiyoruz aynı şey geçerli işte :) bilmem her türk erkeğinin beğendiği tek tip var mı ki onları da genelleyelim en fazla genelleme bu zayıf olma şartı :) ayrıca genel olarak utangaçlar yani belki o yüzden dönmemiş olabilirler ya da konu sıkmıştır belki illa dış görünüşe göre düşünme yani :)
Soran+1 yılKonu derken ortada açılmış bir konu yok İşte sıkıntı orda konusmuyolar adamakıllı tanistiktan sonra bir muhabbet olur dimi adamakıllı tanışmiyolar ki ne diyim hani bide genel bir güzellik anlayışı var galiba insanlarda
Soran+1 yılBu utangac olayını duymuştum başka bir yerde de ama ne alaka çözemedim valla sanaldasın sonuçta gel evlenelim demiyorum ki neyden utanacaksin?
Cevap sahibi+1 yılasya ülkeleri bundan kısa bir zaman önceye kadar kendini kapatmıştı diğer ülkelere ve hala açılmaya çalışıyor dolayısıyla gençlerde etkileniyor bundan üstelik genelde oralar ana erkil toplum yani o yüzden erkekler daha pasif alışkanlık yani
Soran+1 yılBilmiyorum işte ben tanımadığım için burnu havadaliga yoruyorum insan kendine yazılan merabaya cevap veremez mi hayret bişi ve kendilerini o kadar iyi tanitiyolar gören inanilmaz konuskan sanir birde kendi arkadaş cevreleri de hic utangac görünmüyolar anlamadım ve ilk mesaji bem atıyorum hep buna ragmen utaniyolarsa ne diyim;')
https://i.hizliresim.com/Y3pQm6.jpg
İri göz, küçük burun, beyaz ten, güzel beden yapısı.20 YorumlaDiğer konusunda 941 cevap paylaştı. biz çekik gözlülerin hepsini aynı görüyoruz ya, onlarda diğerlerini aynı görüyor, yani senin nefes alman yeterli onun için
10 Yorumla- Diğer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı olman şart güzelliğe onem veriyorlar benim vardı bir arkadaşım japonya davet etti ama gidemedim:/ ayrıca çok yakışıklı olduklari kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılMm ben de istiyorum nerden tanıştın acaba?
- +1 yıl
Taksimde karşılaştık canım sohbet muhabbet derken sanaldan devam ettik konusmaya bir ara çok sık konuşuyorduk ama şu an napiyor bilmiyorum uzun zamandır yazamadım
var bir arkadaşım çok abartılı değil yani normal ^^
012 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşın mı japon anlamadım
Soran+1 yılYa iste ben de anlasabilicek kadar ing biliyorum da daha konuşabildigim biri cikmadi sorun orda diyo kakao id im su ekliyorum diyorum meraba ses yok burnu havada galiba çoğunluğun
Soran+1 yılHangi program o bide kendileri yaziyolar diyosun vallahi iyiymiş
- +1 yıl
wechat i biliyorsundur eminimki. bizimkileri es geç cevap yazma yabancılarla konuşur ing geliştirirsin en azndan temel şeyleri bilirsin ^^ bide hello talk vardı orasıda ing öğrenmek için gibi aslında ordada genelde yazmazlar pek ^^ telefon için numaranla giriş yapıyorsn wechate arkadaşların bilir üye olduğunu hellotalk tam tersi ^^
Soran+1 yılYok ya bilmiyorum ama tele yükledim ama kimse görünmüyor ki orda kullanıcı adını bilip birini aratmak gerekiyo ben anlayamadım
Soran+1 yılHmm anladim da kaç saattir salliyom bişi olmadı ya hem de baktım kmse yazmiyo ben. yaziyim dedim yok olmadi:(((
Soran+1 yılHmm senin adına sevindim canim foto da koydum ama kismet işte bide değerini deneyim son şans artık hevesim de kaçtı zaten birakicam artik bu sevdayi:((
+1 yılPedofili onlar 14-15 yaşında değilsen ilgi alanlarına girmezsin
09 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim canım ya 20 yaşındayım ama galiba beni güzel bulmuyolar
- +1 yıl
Asyalılar sevmez kafkas ırkını, onlara da bizler aynı geliyoruz ayrıca onlar feminen insanlar batı kadını hayvan gibi kalıyo asyalının yanında
- +1 yıl
Türkleri de sevmezler bu sadece bir saçmalık, şintolar müslümanları sevmez
Soran+1 yılYok. ben ufak tefek biriyim çok kibarim
- +1 yıl
penisleri küçük olduğu için anca o yaştaki kızlara yettiğini düşünüyorlardır
- +1 yıl
Benim bir tane türk blogger arkadaşım vardı japonla evli japonyada yaşıyor istersen linkini atayım sor ona
Soran+1 yılEvet eğer sıkıntı olmazsa sormak istiyorum
- +1 yıl
youtube. com/user/rozenasia
- +1 yıl
pedofili felan değiller sadece lolitaları seviyolar seviyoları bir daha vurguluyom eve alıp kedi beslemek gibi seven kıyamaz lafı asıl onlar için geçerli batıdan dolgun vucüt hatları belirgin "seksi" kadınlar popülerken doğuda masum şirin çıtır yani çocuksu neşeye sahip kadınlar popüler + nadeshiko kültürlerini de unutmamak lazım
+1 yıljapon değilsen her türlü begenirler seni :D hep aynı insanları görmekten bıkmışlardır
118 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de ayni düşünüyordum ama öyle değil galiba hatta biri dedi önce resmine bakayım geri dönmedi bile:((( geri dönüş yapan pek olmadı ya nasıl dikkatlerini çekerim ya
- +1 yıl
valla güldürdün :D japonları napacan? en iyisi yemekten gir konuya tuhaf şeyler yiyolar zaten araştır biraz ne yedilerini ona göre bnde ögrenmek istiyorum şu yemeği felan çok hoşuma gidiyor dersin. :D oda olmazsa teknoloji manyagı onlar zaten teknolojik şeylerden bahset telefonlardan felan işte :D japonlardan iş çıkmaz söylemedi deme ama :D
Soran+1 yılIş çıkmaz mı neden ve kimden iş çıkar
- +1 yıl
iş çıkmaz derken yanlış anlama :D onları kötülemiyorum anlaşamazsın o yüzden diyorum yetiştiriliş tarzın olsun gelenek görenekler olsun dil ve din farklılığı olsun zıt düşersiniz çogu yerde sna göre asla kabul etmeyeceğin bişe ona göre vazgeçilmez olabilir ayrıca dil nasıl yapacaksın japonca dünyanın en zoru 3 dilinden biri sen ögrenemezsiz çok zor oda türkçe ögrenmesi çok zor nasıl olcak bu iş?
Soran+1 yılEvlenmedik yahu dur bir ingilizce ortak dil biraz takılır ayrilirsin ya
- +1 yıl
sende var mı ingilizce? onda vardır büyük ihtimalle
- +1 yıl
biçok neden söylerdim ilişki olmaması için ama hevesini kaçırmayım şimdi :D
Soran+1 yılYa ortalama anlasacak kadar var ki ilerlese bişiler iyice her gün çalışırım onun için:)) merak ettim desene neler var mesela
- +1 yıl
1-ilerde olursa eğer çocugunuz hangi dinden olacak?
2-adları türkçemi japoncamı olacak?
3-türkiyedemi japonyadamı yaşayacaksınız?
4-sen oranın yaşam tarzına alışabilecekmisin ya da o buranın?
5-günay sayılan yemekleride yiyor onlar sen yermisin ya da çocuklarına yedirirmisin?
6-hangi kültüre göre yetişecek çocuklarınız?
Soran+1 yılÇocuk odaklısin kardes naptin ya isim sorun değil cocuk da dini kendi secicek tabiki ergenlige ulasunca
Soran+1 yılUlaşınca
- +1 yıl
3-4-5 sorular çocukla ilgili değilki?
- +1 yıl
dha çok şey vardır ama bilene sormak lazım yaşayan bilir çünkü :D
Soran+1 yılSevgililik yeterli evlenmek değil niyetim raad ol;)
- +1 yıl
öyle desene o zaman konuşturyon beni sabahtan belli :D
Soran+1 yılHaha dediydim zati ah be kardeşim nepim ben allahın japonunu biraz çıkar eğlenir hevesimi alıp yurdum malına dönerim beyaaa
- +1 yıl
oldumu şimdi bu lafın bnce hiç çıkma her ne kadar japonda olsa onunda bir kalbi var seni sevebilir aşık felan olursa kalbini kırarsın sonra büyük günah hiç çıkma dha iyi
Soran+1 yılVallahi olur da yasarsak ask denilen seyi onun caresine o zman bakariz kullanma amaçlı bakmam zaten olaya çok seversem olur tabi niye olmasın
- Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılbizimle neredeyse aynı gibi. beyaz ten falan. büyük göğüs buldular mı nimetten sayarlar. kolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılmemlekette hiç mi türk kalmadı nerden çıktı bu japon sevdası
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum işte napıyım sevgilim olsun istiyorum:))
- +1 yıl
zaten türkiyede japon kaynıyordu nerden bulancan elin japonunu
Soran+1 yılInternetten:)
- +1 yıl
kadir inanır gibi yani :D oda keçi buluyordu ya
+1 yılOnu bende çözemedim sanki akraba evliliği birbirine benziyo namussuzlar :)
10 YorumlaŞey hala görüşüyor konuşuyor musun bir şey sorucam da
00 Yorumla
+1 yılYanlış bilmiyorsam ne kadar açık tenliysen onlara göre güzel oluyormuşsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga ortalaması 10,5 cm japonların, nüfusun yüzde 36 sı 10 cm nin altı penise sahip
00 YorumlaDiğer konusunda 11b cevap paylaştı. Anime izle japonları iyi anlatır
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle fazla sevdiğim söylenemez ama izliyorum
Soran+1 yılAma kendilerinden çok farkli bir görüntüm var sonuçta herkes elinde olmayanı begenmiyo mu ben sahsen öyleyim yani bunlar hangi kafadalar acaba
Soran+1 yılTamamen görsellik ile alakalı hani japon değil de kore ya da taylandin yakisiklisi vs de olur baby face şirin bir görüntü istiyorum işte
+1 yılJaponlar kusursuzluğu severler.
00 YorumlaTürk hatunlarını beğeniyorlar bacım ^^
14 Yorumla- +1 yıl
nerden biliyorsun
Soran+1 yılNasıl begeniyolar çoğu yazdığım kisi geri dönüş bile yapmiyor insan beğendiği kisi ile yazisir bunlar demekki beni beğenmiyorlar ki yazismiyorlar
- +1 yıl
ilk geldiğimde bir japon vardı sitede geyşaların elinden saki içerim daha iyi Türk kızlarının elinden rakı içmek daha korkunç demişti tartışmıştık
Soran+1 yılYaa acaba niçin böyle söyledi ki
Midesiz olduklarini soyleyebilirim
10 Yorumlafazla japon sitelerine takilma derim :D
20 YorumlaJapon ıam bulmuş kıllısını istiyo demekki aha:D
20 Yorumla
+1 yılneden onlara kendini beğendirmeye çalışıyorsun ki
01 Yorumla- +1 yıl
ne kadar yüzsüzsünüz elin gavuru sizi beğenmiyor siz onlara kendinizi beğendirmeye çalışıyorsunuz Türk erkeklerinin nesi var
+1 yılGözlerim çekik. Cevap verebilirmiyim
00 Yorumla- Diğer konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılYerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...
00 Yorumla küçük yaramaz bırak caponları falan
00 YorumlaOnlar meme arıyor meme :D
10 Yorumlasen de her turlu seks fetisi yapıorsan severlerr
00 Yorumlakoltuk altı kılları en uzun olanı seviyolar
00 Yorumlaonlar kıllı adedleri var :D
00 Yorumla
+1 yılbalık etli misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılSayılır ama 3 kilo vereyim zayifim oyle diyimnarin bir görüntüm var
- +1 yıl
japonlar suşi sever, balık etliysen seni sevmeleri lazım bebek
koreli olur mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılO da olur da niye sordun birini mi ayarlayacaksin?
Soran+1 yılAman kiz sende adrenalin seviyemi yükselttin resmen ya
- +1 yıl
çoğu kız cinsel yönden negatif bulur asyalıları herşey güzel ama bu şekilde yapabilicekmisin
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası